Privata detaljen i Victorias bil avslöjas på nya bilderna

Kronprinsessan Victoria är alltid väldigt korrekt och följer varenda kod till punkt och pricka. Men då och då glimtar hon till sin privata sfär, och smak!

I helgen var det dags för Victoria att åter igen arbeta. Hon hämtades upp på Haga slott av en svart säkerhetsbil, precis som vanligt. Och precis som vanligt släpptes kronprinsessan av i tryggt förvar vid platsen för sin programpunkt.

Men just denna kväll fanns en liten, men härlig, ny detalj i rutinen.

Bildörren, som så snabbt brukar stängas igen bakom henne hölls öppen. Och en öppen dörr innebär full möjlighet för fotograferna att ta bilder rätt in i kronprinsessans säte.

Victorias personliga val

På de nya bilderna kan vi se det många undrat över många gånger. Vad gör kronprinsessan i bilen på väg till sina uppdrag? Det visar sig att hon har en necessären intill sig, troligtvis bättrar hon på sminket innan det är dags att möta kamerablixtrarna! Sminkväskan är en rosa variant och sådär halvstor, perfekt för ett puder, ett läppstift, ett rouge och några borstar! Och visst är det roligt att få veta att Victoria väljer just rosa när hon får bestämma helt själv hur hennes privata ägodelar ska se ut.

Bilden som visar kronprinsessans val av necessär!

Bilden som visar kronprinsessans val av necessär!

Men det är inte bara sminkväskan som syns. Under den rosa necessären ligger några papper. Med största sannolikhet har kronprinsessan förberett sig för kvällens möte och uppdrag. Det går att skymta något som liknar en bild på pappret, annars är allt annat otydligt.

Vi vet sedan tidigare att kronprinsessan Victoria är noga med att förbereda sig inför alla sina uppdrag. Hon läser anteckningar från tidigare möten med samma personer, övar in namn på de hon ska träffa och går igenom de frågor hon förväntas tala om. Ofta har hon med sig en läsplatta för att ta in all denna information, men tydligen passar hon även på att då och då läsa på med hjälp av helt vanliga papper.

Så här brukar det se ut när kronprinsessan Victoria kliver ur en bil.

Så här brukar det se ut när kronprinsessan Victoria kliver ur en bil.

Foto TT