Privata festbilder på Kate sprids över hela världen – helt oigenkännlig

14 aug, 2022, 15:00 

Bilderna har fått en enorm spridning på kort tid.

Annons

Att kungligheter lever ett alldeles speciellt liv, ja, det är ingen hemlis. Men de allra flesta av dem är födda in i kungahuset, och vet ju faktiskt ingen annan verklighet.

Annat är det för de ingifta medlemmarna, såsom prins Williams fru hertiginnan Kate, som levt ett helt vanligt liv innan kärleken plötsligt gjorde henne kunglig. Nu sprids bilder från hennes yngre dagar på sociala medier – och hon hyllas enormt.

Se det virala klippet

Vi är vana vid att se kungligheter uppstyrda, pryda och polerade. Det är sällan någon avviker från det, det finns ju etiketter och förväntningar, och det vore konstigt om det stod till på något annat vis.

Därför är det nog inte många som sett bilderna på hertiginnan Kate när hon festade loss rejält – långt innan livet som småbarnsmamma. Att bilderna fått ett uppsving nu beror på den omåttligt populära appen Tiktok, något som bland annat norska Se och hör och Page Six rapporterat om.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

På appen hänger det mest unga vuxna och barn, och klippet med bilder på en festande Will och Kate har i skrivande stund nästan sex miljoner visningar!

Hyllas av folket

Ungdomarna i kommentarerna är inte stötta av att se en annan sida av hertiginnan – tvärtom! Kates bravader tokhyllas i kommentarerna, och folk häpnas av att hon är precis som vem som helst.

Såhär låter det i kommentarsfältet:

"Precis som vilken ung människa som helst!"

"De var så roliga och gulliga förr!"

"Jag trodde aldrig att de hade roligt"

"Jag är så glad att de hade fria dagar"

"Hur är hon så fotogenisk! Det här är de stökigaste bilderna på henne som finns och hon ser fortfarande ut som en flippad gudinna!"

Här är ännu fler bilder på Kate i sina yngre dagar – inte sällan i en taxi påväg till eller från en härlig utekväll!

Vilken partypingla!
Hemfärd från nattklubb 2007, och Kate passar på att själv fota paparazzin!
Annons
Också 2007.
I taxin påväg till en privat hemmafest i Chelsea 2007.
Annons
Klackarna i taket – Kate tar lite luft på balkongen på hemmafesten.
Systern Pippa Middletons födelsedagsfirande på en nattklubb stod på agendan, år 2008.

Foto: TT/REX

Annons