Profilens attack på prins Daniel: "Motsatsen till allt som är värdigt"

Prins Daniel och Chris O'Neill

Prins Daniel har fått höra hårda ord – som går rätt på det personliga.
Detaljen som skiljer Jonas Bergström från Chris O'Neill!
Slå på ljud

Prins Daniel och Chris O’Neill. Två människor med väldigt olika framtoning och bakgrund. Daniel kommer från halvsömniga Ockelbo, medan Chris föddes in i den brittisk-amerikanska societeten.

Jämför prins Daniel med Chris O'Neill

Allt tyder på att Daniel och Chris kommer bra överens. Kolla på nedanstående bild till exempel, där Chris är såpass bekväm i samkvämet att han kan luta armen mot Daniels axel.

Prins Daniel och Chris O'Neill

Daniel och Chris – hur goda vänner som helst!

Hur ska man då kunna jämföra Daniel och Chris? Björn Werner, kulturchef på Göteborgs-Posten, gjorde ett försök när han var skribent på magasinet Café.

Hans artikel var uppenbar satir – och innehöll en hel del elaka formuleringar.

Kolla bara på hur han sammanfattar deras respektive yrkesgärningar.

"Prins Daniel ägde ett gym, vilket i sig är nån sorts motpol till allt som är värdigt i livet. Chris O’Neill jobbade med sånt där som de gör filmer där Leonardo Di Caprio och Robert De Niro spelar huvudrollen i. 'The stock market'. Ingen vet exakt vad det innebär, men alla är överens om att det är omoraliskt fräckt. Eventuellt också smart", skrev Björn i artikeln.

"Han gör ju alla rätt"

Daniel är helt enkelt lite för perfekt och proper för Björns smak.

"Han gör ju alla rätt. Kommer på alla familjemiddagar. Är helt nykter på sina barns dop. Ser 100% glad ut på ett oförargligt sätt. Väljer tjejen och familjen framför karriären", skrev Björn.

Då föredrar Björn helt klart Chris mer oborstade charm.

"Han vet att det viktigaste inte är att komma på middagar eller vattenkamma sig inför fotograferingar. Han vet att det barnen behöver är en soft, orimligt rik uppväxt i en riktigt dyr förort i London, så lagom långt från strålkastarljusen att hans barn kanske en dag, när de är vuxna, kan få starta en egen dokusåpa i stil med the Kardashians. Det är att vara en familjefar, på riktigt!", skriver Björn.

LÄS MER: Chris O'Neills innersta krets – exklusiva klubben

LÄS MER: Här är prinsessan Madeleines innersta krets – vänskapen går i arv

LÄS MER: Chris försvinner allt mer från Madeleine

LÄS MER: Madeleines uppdrag efter Silvias olycka