Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Project Playgrounds vädjan under Sofias resa i Sydafrika

25 jan, 2017, 11:27 
Agneta Nisbeth
Project Playground ber om hjälp i det viktiga arbetet.
Annons
prinsessan-Sofia-ibl

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har tillbringat en längre tid i Sydafrika tillsammans med sonen Alexander. Landet betyder mycket för Sofia, det var ju där hon och vännen Frida Vesterberg startade välgörenhetsorganisationen Project Playground som arbetar för att barn och ungdomar i kåkstäderna ska få hjälp och stöd att skapa bra och trygga liv.

Numera är Sofia prinsessa på heltid, men hon är fortfarande hedersordförande i Project Playgrund. Och hennes resa i landet sammanfaller med en av årets viktigaste tidpunkter för organisationen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På Project Playgrounds Instgram-konto publicerades under måndagen en bild från terminsstarten. I texten skriver Project Playground en vädjan om stöd till organisationen för att kunna hålla det viktiga arbetet igång.

Annons

“Föräldrar och barn samlades tidigt idag för att vänta in öppningen av registrering för nya barn till vårterminen på Project Playground. Vi önskar inget hellre än att kunna bereda plats till alla som vill deltaga men vår kapacitet motsvarar ännu inte den höga efterfrågan som råder. ” står det bland annat och en instruktion om hur man bäst stöttar organisationen.

https://www.instagram.com/p/BPnOWRCDdKf/?taken-by=projplayground&hl=en

Prinsessan Sofia får vi åter se i tjänst nästa veckan när hon och Carl Philip håller styrelsemöte för Prinsparets stiftelse.

Av: Liv Sander.

Foto: IBL.

Annons