Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Puben vägrade släppa in dem – nobben under kronprinsessans resa i England

30 nov, 2023, 10:00 
Kronprinsessan Victoria
Det krävdes mycket för att kronprinsessan Victoria skulle få sitt besök på den brittiska puben.
Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kommer att få en autentisk engelsk upplevelse under sitt besök i London. Inte nog med att de ska träffa prins William och hertiginnan Kate och gå på konsert i Royal Albert Hall – de får också se en mer rustik, jordnära bild av de brittiska öarna.

England är väldigt förknippad med sin pubkultur. Därför känns det mer än logiskt att ett besök på The Three Blackbirds fanns på agendan. Det är en hemtrevlig pub i Woodditton, två och en halv mil utanför Cambridge. Man får anta att det här var första gången en europeisk kunglighet klev in över tröskeln och beställde en öl i disken. För det var precis vad som hände!

Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!Brand logo
Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!
Kronprinsessan Victoria
Skål, kronprinsessan!

Pubens besked inför Victorias besök: Vägrar släppa in

Victoria fick dock testa att hälla upp sin egen öl, och det verkar ha gått galant.

Annons

The Three Blackbirds är en klassisk brittisk pub där interiören blandar det nya med det gamla. På hemsidan kan man läsa att lokalen var med om en svår brand 2018, men att ägaren Philip Turner och hans anställda har jobbat stenhårt för att återställa The Three Blackbirds till sitt ursprungliga skick – eller i alla fall så nära det går.

"Ett varmt välkomnande till vår älskade 1600-talspub i Woodditton, beläget i den pittoreska mittpunkten av hästracingcirkusen när Newmarket", kan man läsa på hemsidan.

Puben stängde
Inga vanliga dödliga släpptes in!

"Vår pub är stängd"

Men Victoria och Daniel fick inte en fullständigt autentisk upplevelse av The Three Blackbirds. Under deras besök tilläts inga andra kunder besöka baren, eventuellt av säkerhetsskäl. Puben gick ut med detta på sitt officiella Instagram-konto, utan att ange det exakta skälet eller nämna kronprinsessans namn.

Annons

"Vår pub är stängd på grund av en privat begivenhet, men vi kommer att öppna klockan fyra och vara redo att servera mat och dryck i kväll", skriver The Three Blackbirds.

Man kan tycka att det är lite synd att Victoria och Daniel inte fick en chans att umgås med det lokala klientelet – det hade de nog gärna gjort!

Annons