Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Quiz! Vad kan du om de kungliga bröllopen?

14 sep, 2019, 12:00 
AvEmma Sanderberg
En återblick på de kungliga bröllopen sitter väl aldrig fel? Testa dina kunskaper i vårt quiz och se hur mycket du minns.
Annons

Brudbuketterna, klänningarna, musiken, maten… Det finns mycket att älska med bröllop! När kungligheterna gifter sig blir det extra festligt. Gästerna strömmar in från Europas olika kungahus och svenska folket sitter bänkade i tv-sofforna.

Testa dina kunskaper i vårt quiz

Nu lär det dröja ett tag innan nästa kunglighet gifter sig, men det hindrar oss inte från att blicka tillbaka på de tidigare bröllopen! Hur bra koll har du på vilken mat som serverades på vilket bröllop, vilken artist som uppträdde var och vems brudbukett innehöll vita liljekonvaljer? Var med i vårt quiz och se!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Foto: TT

Annons