Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rapport från Öland – och en oro inför Victorias 45-årsdag: "Det får inte hända"

11 jul, 2022, 20:00 
AvSimon Holm Stålhand

Detta får absolut inte ske under Victoriadagen!

Annons
Bildextra! Kronprinsessans ALLA klänningar på Victoriadagen genom årenBrand logo
Bildextra! Kronprinsessans ALLA klänningar på Victoriadagen genom åren

En av de största kungliga höjdpunkterna är snart här! På torsdag är det VictoriadagenVictoria fyller 45 år och förberedelserna är i fullgång.

Större delen av kungafamiljen kommer att närvara men tidigare under sommaren kunde Svensk Damtidning avslöja att Chris O'Neill inte kommer att vara på plats i Borgholm när Victoria ska firas.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria!

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr, bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Expertens oro inför Victoriadagen

Men trots att det förberedelserna har pågått under en längre tid för att riskminimera att något oväntat ska hända så går det ju aldrig att garantera att allt kommer att gå felfritt. Svensk Damtidnings chefredaktör, Johan T Lindwall har sina farhågor inför Victoriadagen, som Svensk Damtidning kommer att sända exklusivt.

Johan T Lindwall
Johan T Lindwall, chefredaktör för Svensk Damtidning.

– Jag är så glad över att vi kommer att kunna bjuda svenska folket på en exklusiv direktsändning från den kungliga kortegen genom Borgholm. Och visst finns det saker som inte får gå fel. Vädret måste ju till exempel vara på vår sida. Ingen vill se regnponchos i en kunglig häst och vagn- Sedan hoppas vi att Estelle och Oscar är pigga och glada. Men de har ju sommarlov och befinner sig långt borta från skolbaciller som annars kan hägra som ett yttre hot, säger Svensk Damtidnings chefredaktör, Johan T Lindwall.

Men hur ser väderprognosen ut, egentligen?

Jo, enligt SMHI så kommer det att bli soligt under torsdagen! Under kvällen kan det eventuellt regna en liten skvätt.

Annons