Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Reagerar direkt efter Mauds beteende i sändning – aldrig hänt förr

28 sep, 2023, 05:00 

Här gör Maud Angelica Behn det oväntade!

Annons

Oftast är det prinsessan Märtha Louise som snor rubrikerna, inte minst för hennes relation med den skandalomsusade fästmannen Durek Verrett. Men nu är det en helt annan person som är i ropet: dottern Maud Angelica Behn.

Det här visste du inte om Maud Behn!Brand logo
Det här visste du inte om Maud Behn!

Först chockade hon alla med att snagga av sig sitt hår, något som folk både älskade och hyllade, och nu har hon lyckats slå igenom bruset igen och skapat stora rubriker.

Men den här gången handlar det inte om någon ny frisyr. Maud är nämligen en av deltagarna i norska matlagningsprogrammet ”Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm”, där hon tävlar mot elva andra kändisar.

Annons
Maud Angelica Behn
Maud Angelica Behn har hamnat i ropet igen.

Här gör Maud det märkliga

När Maud ska servera en ölpasta gör hon något högst oväntat. I stället för att koka pastan väljer hon att steka den, något som får den norska stjärnkocken Eyvind Hellstrøm att reagera.

Det var trots allt ganska många rätter som var nya för mig, och det beror på att jag inte har sett något liknande tidigare.

Den där ölpastan... Jag har alltid värmebehandlat pasta genom att koka den, men jag har aldrig sett någon steka pasta. Det var helt nytt för mig, men det fungerade inte alls, säger Eyvind Hellstrøm till norska Se och Hör.

Annons

Mauds egna ord om händelsen

Eyvind har under sin långa kockkarriär aldrig sett något liknande och tror inte Maud själv förstod vad hon sysslade med. Själv beskriver hon det som något revolutionerande.

– Ok, jag vet att det ser konstigt ut, men man måste bara ”lita på processen”.

För ett år sedan lagade jag aldrig mat. Jag tyckte det var tråkigt och kunde inte göra det, men nu tycker jag att det är riktigt kul. Jag har lagat mat till min familj och de har njutit av maten. Det är trevligt att lägga tid på att laga mat och ge det till någon man älskar, säger Maud.

Maud Angelica Behn
Maud Angelica Behn.

Foto: TT

Annons