Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Reagerar direkt efter Sofias modemiss – nu sprids nya bilderna

08 sep, 2023, 15:00 

Följarna kan inte låta bli att ifrågasätta prinsessan Sofias modebeslut.

Annons

När prinsessan Sofia äntrar det kungliga rampljuset gör hon det ofta med stil. Som det sanna modelejonet hon är bjuder hon på den ena vackra looken efter den andra och ser till att lysa upp alla rum!

Prinsessan Sofias 5 bästa outfitsBrand logo
Prinsessan Sofias 5 bästa outfits

Hon har även för vana att välja färg och mönster efter årstid. På sommaren klär hon sig oftare i lättare toner och blommiga mönster, allt för att passa in i en tid när det mesta står i blom.

Som när hon för två år sedan firade midsommar i en magisk blommig sommarklänning från Odd Molly, med en prislapp på nästan 2 000 kronor, och såg till att lysa upp den somriga högtiden.

Annons

Prinsessan Sofias nya modeval

Därför var det inte helt oväntat att Sofia även dök upp i blommigt mode när det var dags för ett viktigt möte när prinsparets stiftelse nylanserade utbildningssajten Lajka, som erbjuder utbildningsmaterial för skolors arbete mot en tryggare nätvardag.

Kjolen gick i ett rödrosigt blommönster från Andiata, med en prislapp på närmare 3500 kronor. Hon kompletterade den blommig klänningen med en vit skjorta och ett par sandfärgade läderstövlar.

Annons

På det internationella modekontot Royal Fashion Police, som följer världens kungliga mode, har rapporterat om Sofias nya modebeslut och bekräftar att det rör sig om en helt ny look.

Möts av kraftiga reaktioner

Däremot verkar inte alla vara speciellt nöjda med Sofias outfit. De flesta tycker förvisso att skjortan och kjolen är kanon, men stövlarna passar inte alls och många tycker även det är alldeles för tidigt för att bära stövlar.

”Stövlarna förstör en annars klassisk och stilren look!”, skriver en person.

Härlig kjol. Men är det inte fortfarande för varmt för stövlar?”, skriver en annan.

”Redan stövlar?”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons