Reaktioner efter uppgiften om Madeleines och Chris framtidsplaner

Prinsessan Madeleine Chris O'Neill Victoriadagen 2021

Hovet bekräftar nu att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är tillbaka i Florida efter en härlig sommar i Sverige. Men beskedet om prinsessfamiljen har väckt starka reaktioner.

7 oförglömliga saker som Chris O'Neill sagt och gjort
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine är tillbaka i Miami i Florida med sin man Chris O’Neill och de tre barnen prinsessan Adrienne, 3, prins Nicolas, 6, och prinsessan Leonore, 7. Det bekräftar hovet för Aftonbladet:

– Prinsessan Madeleine och hennes familj är tillbaka i USA, säger Ulrika Näsholm vid hovets informationsavdelning.

LÄS MER: Madeleine och barnen har rest tillbaka till Florida

Familjen gjorde efterlängtad comeback i Sverige, i mitten av juni, och har sedan dess deltagit vid flera officiella familjeframträdanden. Vi alla minns väl Madeleines svängiga moves under Lena Philipsson-konserten på Soilliden? Eller Chris ömma kärleksgest gentemot sin hustru, under prins Julians dop.

Prinsessan Madeleine – sommarens kungliga höjdpunkt

Men nu har de alltså flugit hem och kusinskaran, på åtta härliga barn, är splittrad. Åtminstone för nu. Många svenskar hade önskat att Madeleine och familj hade stannat kvar ännu längre. Och de hoppas att de snart kommer igen.

"Så tråkigt! Hade hoppats att dom skulle bli i Sverige", skriver en läsare på Facebook.

"Hoppas att ni alla kommer tillbaka nästa sommar", skriver en annan.

"Vi önskar att dom snart är här igen", säger en tredje.

"Kom snart tillbaka", tycker många av Svensk Damtidnings läsare.

Karin Törnblom/TT

Men för Leonore, Nicolas och Adrienne är det nog roligt att komma tillbaka hem igen – till alla leksaker och hunden Teddy. Han har nämligen fått bo hos en professionell hundtränare under husses och mattes Sverigesemestern. Och som sykonen måste ha saknat honom!

Foto: TT