Realitystjärnan avslöjar: Vilda festerna med prinsessan Sofia

Realitystjärnan avslöjar: Vilda festerna med prinsessan Sofia

Nu berättar realitystjärnan om festerna med prinsessan Sofia.

Från partyprinsessa till kunglighet – se Sofias stilresa!
0:59

Efter reklamen: Från partyprinsessa till kunglighet – se Sofias stilresa!

(0:59)

Slå på ljud

Prinsessan Sofia blev känd för allmänheten långt innan hon blev Sveriges prinsessa. Då som Sofia Hellquist, Paradise hotel deltagare säsongen 2005.

Med det följde en hel del festande. Och det var inte helt ovanligt att svenska realitystjärnor sammanstrålade ute på klubbarna kring Stureplan i centrala Stockholm.

En av som minns kvällarna med Sofia är Robinson-Robban, en av de mest omskrivna dokusåpadeltagarna under 00-talet.

Realitystjärnan om festerna med Sofia

Sofia var något av en partyprinsessa på den tiden, innan hon bytte klackarna mot tiaror. Samtidigt var då Robert Andersson aka Robinson-Robban Sveriges partyprins. Och det visar sig att deras vägar ute på krogarna korsades vid upprepade tillfällen.

– Jag har några goda minnen när jag var nere och festade på Stureplan, kan det ha varit 04 kanske? Då jag träffade prinsessan Sofia. Då var hon inte prinsessa, berättar han för Hänt.

Robert Andersson, mer känd som "Robinson-Robban".

Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Sanningen om prinsessan Sofia på krogen

Men enligt Robban hade Sofia prinsessrollen i sig redan då. Trots en hel del festande, både i och utanför rutan, har Sofia aldrig varit den "vilda typen".

– Hon var ganska seriös på den tiden, redan då. Hon har aldrig varit den som har stått och hoppat på borden och svept tequila känns det som. Hon var redan ämnad för sitt ämbete då.

Nu har de ju gått över 15 år och mycket har hänt sedan dess. Sofia är prinsessa, gift och har tre barn – en helt annan värld i jämförelse med Stureplans-livet. Men Robban hade inte tackat nej till ytterligare en skål med prinsessan – och inte heller med prins Carl Philip.

– Carl Philip är den i kungahuset som man gärna hade tagit några öl med. Och ihop med Sofia, fy fan vad kul vi hade haft, säger han till Hänt.

Foto: TT