Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Roliga detaljen alla missade – nya bilden på Victoria, 46, visar!

27 maj, 2024, 11:00 
Här visar kronprinsessan Victoria sin avslappnade sida!
Annons
7 saker du inte visste om kronprinsessan VictoriaBrand logo
7 saker du inte visste om kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria är redan en modedrottning av rang. Hon strålar ofta i vackra kreationer när hon dyker upp på röda mattan och i samband med andra kungliga uppdrag har hon för vana att bära trendkänsliga kostymer.

Men Victoria har också en mer avslappnad sida! När hon traskar runt i naturen är det så klart inte passande med vare sig klänning eller kostym och då tar hon på sig friluftskläderna.

Som i förra veckan, när Victoria tog båten till Nämdö för att närvara på Världsnaturfondens årsmöte och fältutflykt i Stockholms skärgård.

Annons

Detaljen i bilden på Victoria

Självklart hade hon också sett till att ta med sig hunden Rio, 4. Den fyrbenta cavapoon älskar ju att röra sig i det fria och var sitt vanliga glada jag när han fick springa runt i naturen.

Men det var också en rolig detalj som stack ut. Victoria valde att toppa den avslappnade stilen med en New York Yankee-keps, ett plagg som vi vanligtvis inte brukar se kronprinsessan i.

Huvudbonaden är ju något som snarare prins Daniel brukar rocka, som när han är ute och svingar sina slag på golfbanan, och kanske är det så att Victoria hämtat inspiration från sin älskade make.

Annons

Daniels personliga favorit

Det var ju också i en röd New York Yankee-keps som Daniel bar när de första bilderna på Sveriges blivande prins kablades ut.

New York Yankee-märket tycks också vara något av en personlig favorit. Den blå varianten som Victoria bar under fältutflykten har nämligen tidigare burits av Daniel.

Ja, det tycks som att både Victoria och Daniel uppskattar New York Yankee-märket – och väljer att dra på sig kepsen när det vankas lite mer avslappnande tillställningar!

Annons
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria i blå New York Yankee-keps.Henrik Montgomery/TT
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Oscar och prinsessan Estelle
Prins Daniel i sin blåa New York Yankee-keps.Instagram
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons