Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Roliga detaljen! Därför fick Daniels hörlurar uppmärksamhet

01 feb, 2019, 08:00 
Margareta
Vi har alla varit där. Och nu, i en ny intervju med prins Daniel, ser vi att även han "drabbats". Sladden till hörlurarna trasslar till sig utan dess like!
Annons

Vissa I-landsproblem är större än andra. Men just “problemet” med ihoptrasslade hörlurar har skapat stor irritation hos många genom åren. Hörlurarna till telefonen läggs ner i fickan hur varsamt som helst. Ändå har de på något oklart vis slagit knut efter knut på sig själva innan nästa gång du ska använda dem. Och att reda upp allt detta kan ta en smärre evighet för en stressad pendlare med sug efter att använda sina hörlurar för att kunna njuta av en lugn morgon eller ringa ett samtal till någon nära.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och just detta inträffade när prins Daniel behövde sina hörlurar som allra mest.

Daniel förvånade

Under torsdagen var prins Daniel nämligen på plats vid Tärnsjö skola för ett alldeles speciellt tillfälle.

Generation Pep anordnade för andra året i rad manifestationsdagen Upp och Hoppa, Sverige!. Tanken är att prins Daniel och hans organisation ska få barn att bli fysiska i sin vardag, och just denna dag tänka extra på just detta. Och det var just denna manifestationsdag som prinsen startade genom att medverka i en intervju med TV4. Och där, i tv-rutan, dök prinsen upp med sina privata lurar kring halsen. Hörlurar med ett gäng hederliga knutar på sig.

Prins Daniel blev intervjuad utan reporter, utan endast en filmfotograf. Intill syns hovets informationssekreterare Ulrika Näsholm.
Prins Daniel blev intervjuad utan reporter, utan endast en filmfotograf. Intill syns hovets informationssekreterare Ulrika Näsholm.
prins daniel tv4
Prins Daniel blev intervjuad under en intervju i TV4.

Daniel hade tackat ja till att ställa upp på intervjun, utan att TV4 hade någon reporter på plats. Det var därför han behövde fiska upp sina egna, privata och ihopkrullade hörlurar ur fickan för att kunna höra programledarnas frågor.

Annons

– Jag vet inte hur det ser ut det här! utbrast prinsen, som självklart är van med lite mer uppstyrda intervjuförhållanden.

Men trots det gick samtalet självklart som en dans.

– Vi vuxna är viktiga förebilder och jag tror att det är viktigt att barnen exponeras för fysisk aktivitet i skolan, men också att vi skapar en normförskjutning. Idag är det endast tre av tio barn som rör sig tillräckligt mycket, alltså totalt 60 minuter under en dag, sa prinsen under intervjun.

Prins Daniel höll sig rörande med barnen på Tärnsjö skola.
Prins Daniel höll sig rörande med barnen på Tärnsjö skola.
Prins Daniel under sitt besök med Generation Pep.
Prins Daniel under sitt besök med Generation Pep.

Programledare Steffo Törnquist frågade även Daniel hur han gör med Estelle och Oscar för att få dem att röra på sig.

– Jag tror mycket på det goda exemplets makt. När man går ut med barnen så blir det rörelse med automatik, man hittar på något att göra. Det behöver inte vara något märkvärdigt, svarade prinsen.

Läs mer

Foto TT

Annons