Se roliga detaljerna i kungaparets nya påskbild

Se roliga detaljerna i kungaparets nya påskbild

På hovets Instagram kan vi se kungaparets underbara påskhälsning från soliga Storlien, Åre. Svensk Damtidning har listat fem roliga detaljer som avslöjas i nya bilden!

Under påskhelgen fick vi en ny härlig bild på kung Carl Gustaf och drottning Silvia. Till bilden som hovet lagt ut på Instagram ser vi texten: “Kungaparet önskar glad påsk från Storlien.”

På bilden ser vi inte några av parets tre barn eller barnbarn, men väl deras hund Brandie. Hunden som är av rasen bayersk viltspårshund har tidigare lidit av en halvsidiga ansiktsförlamning men mår nu bra igen.

För kungafamiljen har Storlien genom åren blivit lite av en favoritplats, speciellt när det är dags att fira påsk. Kungaparet har ärvt skidstuga och redan när barnen var små tillbringade de många härliga stunder där tillsammans.

Läs mer: Kungaparet fick beskedet om Lill-Babs död under semestern

Här en bild på kungaparet tillsammans med kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine från tidigare påsksemester i Storlien

På det nya fotot, som ser ut att vara taget på ungefär samma ställe som bilden här ovan, ser vi att de åter plockat fram samma renfällar samt en ny värmande dyna som drottningen fått att sitta på. De har också tänt en brasa och förberett en termos med kaffe och kaka.

Nästa punkt på programmet för kungaparet är att de kommer närvara vid en minnesgudstjänst för terrorattackens offer i Adolf Fredriks kyrka lördagen den 7 april.

Läs mer: Madeleine sköter sitt Instagramkonto själv – hovet berättar!

Foto:Kungahuset.se och IBL