Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se roliga detaljerna i kungaparets nya påskbild

04 apr, 2018, 11:00 
Agneta Nisbeth
På hovets Instagram kan vi se kungaparets underbara påskhälsning från soliga Storlien, Åre. Svensk Damtidning har listat fem roliga detaljer som avslöjas i nya bilden!
Annons

Under påskhelgen fick vi en ny härlig bild på kung Carl Gustaf och drottning Silvia. Till bilden som hovet lagt ut på Instagram ser vi texten: “Kungaparet önskar glad påsk från Storlien.”

På bilden ser vi inte några av parets tre barn eller barnbarn, men väl deras hund Brandie. Hunden som är av rasen bayersk viltspårshund har tidigare lidit av en halvsidiga ansiktsförlamning men mår nu bra igen.

För kungafamiljen har Storlien genom åren blivit lite av en favoritplats, speciellt när det är dags att fira påsk. Kungaparet har ärvt skidstuga och redan när barnen var små tillbringade de många härliga stunder där tillsammans.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här en bild på kungaparet tillsammans med kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine från tidigare påsksemester i Storlien

Annons

På det nya fotot, som ser ut att vara taget på ungefär samma ställe som bilden här ovan, ser vi att de åter plockat fram samma renfällar samt en ny värmande dyna som drottningen fått att sitta på. De har också tänt en brasa och förberett en termos med kaffe och kaka.

Nästa punkt på programmet för kungaparet är att de kommer närvara vid en minnesgudstjänst för terrorattackens offer i Adolf Fredriks kyrka lördagen den 7 april.

Foto:Kungahuset.se och IBL

Annons