Rösta fram Victorias vackraste örhängen!

Det är detaljerna som gör det! Och kronprinsessan Victoria sticker gärna ut med sin accessoarer – nu mer än någonsin. Kanske för att garderoben just nu känns lite begränsad tack vare babymagen.

Hovstylisten Tina Törnqvist har verkligen satt vår kronprinsessa på trendkartan. Höga klackar, häftig design och rätta detaljer… Kronprinsessan Victoria kan räkna sig till Europas modeprinsessor! Mycket svenskt har Victoria visat sig i på sistone – Greta, Mayla och H&M är några svenska varumärken som kan skatta sig lyckliga för att ha fallit kronprinsessan i smaken. När det gäller smycken så är det bland annat Efva Attlings design som kronprinsessan anammat när det gäller örhängen.

Ja, ni hänger väl med när vår duktiga kungliga modebloggare Johanna Lejon kontinuerligt och proffsigt prickar in vad framförallt kronprinsessan Victoria har på sig men även övriga prinsessor runt om i världen.

Men nu vill vi att du är med och röstar fram vilka av dessa örhängen som du tycker är allra vackrast på kronprinsessan Victoria!

RÖSTA HÄR:

Vilka av kronprinsessan Victorias örhängen tycker du är vackrast?

'); jQuery('#polls-242').detach().appendTo('#polls-242-wrapper'); jQuery('#polls-242-loading').detach().appendTo('#polls-242-wrapper'); });
Loading ... Loading ...

Läs mer om:

Victorias babylycka »
Kungligt mode på Johanna Lejons modeblogg »
Prins Philips möte med Cameron Diaz och Gwyneth Paltrow »