Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rösta fram Victorias vackraste örhängen!

09 okt, 2011, 09:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Det är detaljerna som gör det! Och kronprinsessan Victoria sticker gärna ut med sin accessoarer – nu mer än någonsin. Kanske för att garderoben just nu känns lite begränsad tack vare babymagen.

Hovstylisten Tina Törnqvist har verkligen satt vår kronprinsessa på trendkartan. Höga klackar, häftig design och rätta detaljer… Kronprinsessan Victoria kan räkna sig till Europas modeprinsessor! Mycket svenskt har Victoria visat sig i på sistone – Greta, Mayla och H&M är några svenska varumärken som kan skatta sig lyckliga för att ha fallit kronprinsessan i smaken. När det gäller smycken så är det bland annat Efva Attlings design som kronprinsessan anammat när det gäller örhängen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ja, ni hänger väl med när vår duktiga kungliga modebloggare Johanna Lejon kontinuerligt och proffsigt prickar in vad framförallt kronprinsessan Victoria har på sig men även övriga prinsessor runt om i världen.

Men nu vill vi att du är med och röstar fram vilka av dessa örhängen som du tycker är allra vackrast på kronprinsessan Victoria!

RÖSTA HÄR:

Läs mer om:

Annons