Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rykte i spansk tidning: Daniel och Victoria flyttar till Solkusten

25 nov, 2011, 09:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Enligt den spanska tidningen Olive Press har Victoria och Daniel i största hemlighet köpt en fantastisk gammal femrumsvilla i Nerja. Men “nyheten” måste tas med en hel del salt…

Kungen skulle vara arg för att kronprinsessan Victoria gift sig med Daniel. Därför skulle kronprinsparet köpt ett hus i Spanien, där de skulle bo under vinterhalvåret. Det räcker inte med en nypa salt, man får ta till en hel saltsäck, när man läser vad den spanska nättidningen Olive Press skriver om vårt svenska kronprinsesspar.

Annons

Villa för 35 miljoner

Enligt tidningen har Victoria och Daniel i största hemlighet köpt en fantastisk gammal femrumsvilla i Nerja, med utsikt över stadens utsiktspunkt “Balcon de Europa” för 35 miljoner kronor! Inte nog med det, de ska också ha “lagt ner en förmögenhet” på att renovera det. Redan nu måste saltet fram, eftersom man idag kan köpa en lyxvilla i Nerja på 535 kvm, med all lyx som gym, tennisbana, inom- och utomhuspool för “bara” 12 miljoner kronor.

Victoria och kungen osams

Och det blir bara värre. Tidningen skriver att bröllopet mellan kronprinsessan och hennes personlige tränare var 2010 års största skandal i Sverige. Kungen och Victoria talar knappt med varandra sedan dess… En engelsk barberare, bosatt i Nerja, säger: “Jag vet inte om någon har sett kronprinsessan ännu. Men huset är färdigrenoverat och jag tror att prinsessans tjänare har varit där och möblerat och gjort fint.”

Nobbar Nobelpriset

En affärsinnehavare säger sig ha hört att kronprinsparet kommer att bo i sin nya villa under vintermånaderna. Ja, det vore ju trevligt för dem, men tror vi verkligen att de plikttrogna Victoria och Daniel skulle tacka nej till Nobelprisfestligheter och julfirande, för att få vara i värmen? På ett hotell i närheten verkar man ta det hela lite mer sansat: “Någon prinsessa har vi inte hört talas om, men det ska visst vara en trevlig svensk familj som flyttar in.”

Hovet förnekar inte

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nättidningen har till och med varit i kontakt med svenska hovet, som de säger “varken bekräftar eller förnekar” flytten till Solkusten. Vad hovet egentligen säger är: “Det har vi aldrig hört talas om”.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons