Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så behandlar Eva Westling barnbarnen Estelle och Oscar – när hon vet att ingen ser!

22 nov, 2023, 15:00 
Ewa Westling beslut för barnbarnen – långt från det kungliga rampljuset.
Annons

Innan prins Daniel gifte sig med kronprinsessan Victoria levde han ett liv långt bort från det kungliga rampljuset. Hans barndom var vanlig, med mycket idrott och underbart häng i Ockelbo.

WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

Trots att han numer lever ett kungligt liv, med uppdrag världen över, så finns spåren av det vanliga livet fortfarande kvar – och det faluröda kedjehuset på Smältvägen har blivit något av en fristad för familjen.

Här har kronprinsessfamiljen möjlighet att komma bort från det offentliga livet, bara vara och Daniels föräldrar, Ewa och Olle Westling, får möjlighet att tillbringa kvalitetstid med sina älskade barnbarn.

Oscars och Estelles lycka i Ockelbo

När prinsessan Estelle och prins Oscar glider in på Smältvägen finns det även en farmor och farfar som smälter. De älskar att ha barnbarnen på besök och hittar gärna på roliga aktiviteter med dem.

Annons

Även om hela Ockelbo slutit upp kring paret Westling, och visat lojalitet genom att inte avslöja något om deras privatliv, finns det detaljer om vad de brukar hitta på tillsammans med Estelle och Oscar.

På vintern kan de åka skidor i skogen, och på sommaren är den stora villagräsmattan helt perfekt att spela fotboll och leka på. Ewa Westling gillar även att läsa och det är inte helt otänkbart att Oscar och Estelle fått ta del av hennes litterära förmåga i form av godnattsagor.

Prins Oscar, prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Prins Oscar och prinsessan Estelle älskar att resa till Ockelbo och hälsa på farmor Ewa och farfar Olle.

Det gör Ewa med barnbarnen i Ockelbo

Det är också välkänt att Ewa är en fena i köket. Förrätt, varmrätt eller efterrätt spelar mindre roll – Daniels mamma ser till att bemästra dem alla och erbjuda kulinariska upplevelser till sällskapet.

Men framför allt älskar hon att baka och laga mat med Estelles och Oscars hjälp. De är de bästa hjälpredorna i köket på Smältvägen och tycker i sin tur väldigt mycket om att assistera farmor.

Ewa har också alltid haft den där trygga och lugna famnen, en famn som vi vet att Oscar uppskattar väldigt mycket. De unge prinsen trivs som bäst när han får ha sina far- och morföräldrar i fred – och det får han i Ockelbo!

Prinsessan Estelle och Ewa Westling
Här får prinsessan Estelle ta del av Ewa Westlings lugna och trygga famn.

Foto: TT

Annons