Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Så blir Harrys och Meghans första officiella uppdrag

24 sep, 2017, 09:20 
Agneta Nisbeth
Annons

Det är nu fastställt att prins Harry kommer att träffa fru Trump under sin resa till Kanada nästa vecka, något som vi tidigare berättat om. Den brittiske prinsen ska som bekant inviga sportevenemanget Invictus games – som han själv startat – i Toronto inom kort. Och han även kommer träffa landets premiärminister Trudeau och USAs first lady Melania Trump under besöket. Redan förra året kunde vi se den dåvarande presidenten Obama med hustru skämta med Harry och drottning Elizabeth i en rolig film ni kan se här nedan. Idag har som bekant landet en annan president och presidenthustru, men vi kan vara säkra på att bägge sidor kommer hålla alla tummar för just sina landsmän i tävlingarna.

Invictus games kommer också att vara första gången som vi kommer få se prins Harrys flickvän Meghan Markle följa med honom under ett officiellt uppdrag. Ytterligare en anledning till att nästa vecka blir spännande…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se filmen med Harry och drottning Elizabeth samt Obamas här;

https://www.youtube.com/watch?v=hmXp5nrGSwQ

Några nya filmer med Harry om spelen här:

https://www.youtube.com/watch?v=I7DOCl-KFPg

 

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons