Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så blir kronprinsessans resa till Japan

03 apr, 2017, 18:01 
Agneta Nisbeth
Vi har programmet!
Annons
Kronprinsessan Victoria reser snart till Japan
Kronprinsessan Victoria reser snart till Japan.

Den 17 april landar kronprinsessan Victoria i Tokyo. Hennes första långväga arbetsresa för året går till Japan där hon ska fördjupa sig i frågor som rör miljöarbete och hållbar utveckling.

Nu kan vi berätta detaljer om kronprinsessans program i Japan.

Besöket återknyter bland annat till det historiska fiskeavtal som slöts i höstas slöts på Maldiverna och som kronprinsessan bevittnade, och det är alltså mycket fokus på miljöfrågor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under sina fyra dagar i Japan ska kronprinsessan bland annat besöka en av matvarukedjan AEON:s butiker för att höra mer om deras hållbarhetsarbete, vara med vid lanseringen av H & M:s Concious Exclusive Collection, och delta vid ett seminarium vid UN University.

Kronprinsessan får också möta vinnarna i svenska ambassadens tävling om hållbara hav, samt vara med vid ambassadens seminarium om hållbart företagande.

Men Victoria ska också besöka resa utanför Tokyo. En del av programmet är förlagt i Shiogama City som norr om Tokyo där det väntar ett besök på ett fiskeföretag.

 

Foto: IBL.

Annons