Så blir livet för Kates och prins Williams nyfödda son!

William och Kate står utanför St Mary's hospital och visar upp sin nyfödda son.

Prins William och Kate har fått en son och det brittiska kungahuset har berikats med ännu en familjemedlem. Den lilla prinsen har fötts in i ett liv fullt av uppmärksamhet, men också i en familj som så många andra inreder med Ikea-möbler och firar en traditionsenlig jul. Så här kommer prinsens liv att bli!

Prins William och hertiginnan Kate har blivit trebarnsföräldrar och prins George och prinsessan Charlotte har fått ett syskon som de så småningom kommer att kunna busa och leka med. Och visst finns det utrymme för lek hemma i lägenhet 1A på Kensington Palace!

Den lilla prinsen välkomnas in till ett stilrent, välbonat hem. Lägenheten totalrenoverades 2011, då man bland annat slog ut väggar för att få in mer ljus och göra rummen rymligare. 20 rum fördelas idag på de fyra våningar som lägenheten består av och här finns bland annat tre kök och en mängd rum tillägnade olika välgörenhetsorganisationer som bebisens farmor, prinsessan Diana, upprättat när hon levde.

Läs mer: Babylycka! Prins William och Kate har fått en son

Barack och Michelle Obama hemma hos prins William och Kate. Rummet är ljust och mysigt.

När förra presidentparet Barack och Michelle Obama besökte hertigparet William och Kate togs de emot i ett av alla rum i lägenhet 1A på Kensington Palace.

Stilen i familjens bostad är mysig. I rummen finns heltäckningsmattor och de stilrena sofforna pryds av blommiga kuddar. Både prins George och prinsessans Charlottes rum är inrett med bland annat Ikea-möbler, så vi förmodar att lillprinsen också får ett rum med de svensktillverkade möblerna.

Läs mer: Det här kommer prins Williams och Kates son heta!

När prinsen blir stor nog att börja förskolan finns en rad olika förskolor i närheten av Kensington Palace. Prinsessan Charlotte började nyligen på Willcocks Nursery School, som ligger ett stenkast från hemmet. Och förmodligen väljer William och Kate just den här förskolan även för sin nya familjemedlem. Prins George gick däremot förskolan i Westacre Montessori School som ligger i Norfolk, eftersom familjen då bodde i Amner Hall.

Prins Georges första dag på Westacre Montessori School och prinsessan Charlottes första dag på Willcocks Nursery School.

Prins Georges första dag på Westacre Montessori School 2016 och prinsessan Charlottes första dag på Willcocks Nursery School 2018.

Ett stenkast från familjens förra bostad i Norfolk ligger Sandringham House, ett privat hus där drottning Elizabeth gärna spenderar tid. Här träffas hela den brittiska kungafamiljen varje år och firar jul. Precis som för de allra flesta familjer är det ett traditionsenligt julfirande.

Läs mer: Bildextra! Så gick det till när prins William föddes

På julaftonsmorgon går familjen till kyrkan och efteråt är det dags för den årliga jullunchen. Men här serveras det inte köttbullar, julskinka eller brysselkål. I matsalen dukas det upp rostad kalkon, sallad med räkor eller hummer samt sidorätter som morötter och persilja. Till efterrätt serveras julpudding med brännvinssmör, följt av ”afternoon tea”.

Hertiginnan Kate, prinsessan Charlotte, prins George och prins William påväg till kyrkan för en julgudstjänst.

Hela familjen påväg till St Marks kyrka på juldagen för en julgudstjänst.

Traditionsenligt håller också drottning Elizabeth ett jultal på eftermiddagen, och resten av julafton firas med att öppna presenter och att äta sötsaker som fruktkaka och choklad. Det är nog också den här delen av dagen som är mest uppskattad av de små kungligheterna, prinsessan Charlotte och prins George.

Läs mer: Prins William berättar om hur Diana skulle varit som farmor:”Hon skulle vara en mardröm”

Och självklart får vi inte glömma familjens hund Lupo som också uppskattas av de mindre. Den nattsvarta cockerspanieln skaffade William och Kate innan de blev föräldrar till prins George och prinsessan Charlotte, så hunden har blivit en naturlig del av barnens uppväxt – och blir även för den lilla prinsens.

Prins George sitter på en filt utomhus och matar familjens hud Lupo med glass.

Prins George matar familjens hund Lupo med glass.

Foto: Stella Pictures, IBL