Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så blir nästa bröllop för Pierre och Beatrice

31 jul, 2015, 09:43 
Agneta Nisbeth
Annons
pierre-beatrice-oggi

Så här såg det ut förra veckan. På lördag smäller det igen. Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo gifter sig för andra gången.

Den första borgerliga vigseln mellan Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo hölls förra lördagen på furstepalatset i Monaco. Endast den närmaste familjen och vännerna var inbjudna, allt som allt 70 personer, till vigsel och efterföljande champagnemottagning i trädgården.

pierre-beatrice-insta

En bild från bröllopet den 25 juli.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Brudparet ville ha ett avslappnat picknick-bröllop och hade själva bytt om till traditionella monegaskiska folkdräkter när de anslöt till festen. Den här gången blir det ett lyxigt bröllop på familjen Borromeos ägor vid Lago Maggiore i norra Italien.

caroline

Pierres närmaste familj, mamma Caroline av Monaco, syskonen Andrea och Charlotte Casiraghi med sina familjer, och prinsessan Alexandra av Hannover kommer givetvis vara närvarande. Precis som prinsessan Stephanie med familj och furst Albert samt furstinnan Charlene.

 

pierre-beatrice-match

Paret prydde också omslaget till tidningen Hola.

Annons

Beatrice föräldrar Don Carlo Ferdinando Borromeo och Donna Paola Marzotto är värdpar. Brudens mormor Marta Marzotto, familjens martriark, har varit delaktig i bröllopsplaneringen och kommit med flera goda råd.

isola-borromeo-ibl

Borromeo-familjen har egna öar – perfekt för ett privat bröllop.

Lördagens vigsel ska enligt flera italienska tidningar hållas på Isolino di San Giovanni, den mest insynsskyddade av de tre öarna som är i familjen Borromeos ägor. Den efterföljande festen ska däremot hållas i Rocca d’Angera på fastlandet. Den medeltida fästningen är ett populärt turistmål men har varit avstängd de senaste dagarna.

Annons
betrice-borromeo-ste-1

Här ser vi Beatrice och prinsessan Alexandra när de anländer med båt till “bröllopsön” i torsdags.

pierre-casiraghi-beatrice-s

Pierre och Beatrice är måna om att de 700 gästerna ska kunna festa utan att paparazzofotografer och nyfikna åskådare tittar på.

Av Liv Sander

Foto: Stella Pictures, All Over Press och faksimil omslag Oggi

Glöm inte att följa oss här på webben för att se bilder från bröllop nummer två!!

 

Annons