Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så blir Pippa Middletons bröllop – nya detaljer avslöjade

05 apr, 2017, 15:38 
Agneta Nisbeth
Blir årets stora societetsbröllop.
Annons
Pippa Middleton gifter sig snart.

Den 20 maj gifter sig Pippa Middleton, känd som hertiginnan av Cambridges syster, med finansmannen James Matthews.

Intresset är enormt, inte minst eftersom det sägs att både prins George och prinsessan Charlotte kommer att ingå i brudnäbbet.

Hemlighetsmakeriet är stort, men förvånansvärt många detaljer kring bröllopet har ändå läckt ut.

Vigseln kommer att äga rum i St Mark’s kyrka i Berkshire och den efterföljande mottagningen och middagen kommer att hållas i Carole och Michael Middletons trädgård. Makarna Middleton som driver ett företag som säljer partytillbehör ska tydligen resa stora partytält för att förhindra insyn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
George och Charlotte ska gå i brudnäbbet.

Många blivande brudar i Londons-societeten besöker Jenny Packham och Alexander McQueen i jakten klänningen med stort k, men enligt brittiska Vogue kan det vara Giles Deacon som fått hedersuppdraget av Pippa. Han har nämligen setts utanför hennes och James Matthews bostad i centrala London.

Det är bara den närmaste kretsen vänner och anhöriga som bjuds in till festen och enligt uppgiftslämnare till Daily Mail är det bara gäster som är förlovade eller gifta som får ta med sig sina partners. Det innebär alltså att prins Harry inte kan räkna med att ha Meghan Markle vid sin sida. Pippa fruktar dessutom för att Meghan Markles närvaro skulle orsaka kalabalik. Det är trots allt Pippas stora dag, och ingen annans.

Foto: Stella Pictures, IBL.

Annons