Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

TV: Så bor Victoria och Daniel på Haga slott – se unika bilderna inifrån!

24 jan, 2023, 06:30 

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel bor med barnen på Haga slott – mitt i hjärtat av Hagaparken. I det nya avsnittet av Svensk Dam Förklarar får du följa med in i deras privata hem!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den 15 november 2010 gick det stora flyttlasset för kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Efter deras superromantiska och storslagna bröllop var det dags för nästa stora steg i kronprinsessparets liv. De flyttade från den Nedre sjöflygeln vid Drottningholms slott till Haga slott.

Under årens lopp har det förstås gjorts många påkostade renoveringar för att passa en modern kunglig familjs alla behov. Det ska ju liksom funka både för audienserna och fredagsmyset!

Haga slott är ju också hem åt en familj som är ganska vanlig där bakom kulisserna.

– Ett modernt kungligt hem och kronprinsessfamiljens fredade zon mitt i Hagaparken, beskriver Helena Wiklund, mångårig hovreporter på Svensk Damtidning.

Victorias och Daniels privata liv på Haga slott

Trots att Haga rymmer över 40 rum tonar Victoria ner storleken, jämfört med andra kungliga hem.

– Kronprinsessan brukar ändå säga att det inte är så ”slottigt” som vi alla tror, säger Helena Wiklund.

Allt är ju förstås superprivat i den del som inte är till för representation, men vi har faktiskt fått se ett par glimtar därifrån genom åren!

Hur stort är Haga slott – egentligen? Vilken detalj sticker ut med alla rum? Var brukar prinsessan Estelle och prins Oscar hålla till för fredagsmyset?

Nya avsnittet av Svensk Dam Förklarar kan du se i tv-spelaren nedan!

Titta in på Haga slott – så bor Victoria & Daniel!Brand logo
Titta in på Haga slott – så bor Victoria & Daniel!
Annons