Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så får du Pippa Middletons superkropp

28 apr, 2016, 08:26 
Agneta Nisbeth
Pippa Middleton har åkt Vasaloppet och simmat Ö till Ö. Nu berättar världens mest kända syster hemligheten bakom superformen.
Annons
Pippa-Ste1

Hertiginnan Kates syster Pippa Middleton har fått vänja sig vid rampljuset. Hon arbetade då med familjens Middletons företag Party Pieces men har i dag slagit sig in på en alldeles egen bana. Hon har författat en kokbok och skrivit krönikor om hälsosam mat i kedjan Waitroses medlemstidning.

Men mest tid har Pippa lagt på välgörenhet. Genom att tävla i olika motionslopp både i Storbritannien och utomlands har hon samlat in pengar till olika välgörenhetsorganisationer. I september förra året samlade hon in en stor summa till Röda Korset genom att delta i simtävlingen Ö till Ö i Stockholms skärgård.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Pippa-Ste3

I Good Housekeeping avslöjar nu Pippa hur hon håller sig i form. Till skillnad från sin kända syster Kate, som sägs äta enligt Dukan-dieten, har Pippa aldrig provat någon särskild kost. Hon är däremot försiktig med bröd och pasta men hon unnar sig både vin och choklad i måttliga mängder.

– Jag har aldrig gått på Dukan, provat Atkins eller motionerat slaviskt sju dagar i veckan, men jag tror på att göra hälsosamma val, säger hon.

Pippa-Ste2

Pippa prioriterar också motion.

– Jag vet att jag får in tre, i bästa fall fem, träningspass i veckan. Om det så bara är 30 minuter löpning, en timmes promenad eller en match tennis, så gör det mig glad och ger energi och det får mig att sova bättre och förbränna mer, säger hon till tidningen.

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures.

Annons