Så fick Daniel Victorias puls att skena

18 aug, 2016, 10:08 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
För prins Daniel och kronprinsessan Victoria har gymmet spelat en väsentlig roll. Ja, för vad hade hänt utan svett, tunga lyft och träningsvärk? Det var ju på Mastertraining, Daniels gym i centrala Stockholm, som Victoria blev blixtförälskad i sin PT.
Annons
Victoria-Daniel-IBL-Solliden

Killen från Ockelbo med truckerkeps och snygga biceps, som skämtade och var naturligheten själv. Daniel Westling fick inte bara fart på Victorias träningsvilja. Han fick hennes puls att skena!

Det har blivit trend hos villaägare att inreda ett hemmagym. Man ställer dit träningscykeln och rullar ut gymmattan.

hantlar

Många gånger blir det inte mer än så. Rummet försvinner i glömska, liksom 70-talets gillestuga och furubastun, som ofta fylldes till brädden med skräp och allehanda proppfyllda kartonger. Men på Haga är gymmet heligt. Det är ett av slottets viktigaste rum. Vi kan ju bara tänka oss hur detta kungliga supergym ser ut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria-Daniel-ibl

Rent och fräscht, speglar på väggarna och en arsenal med fria vikter, skivstänger, löpband och pilatesbollar.

Fysisk träning har inte bara med utseende att göra. Victoria och Daniel vet att man mår så mycket bättre rent mentalt också efter ett hårt pass i hemmagymmet. Dessutom använder båda två kroppsövningar för att stilla eventuell nervositet.

VictoriaDanielIBL3

Före detta Mastertraining-chefen Daniel Westling avslöjade sitt eget tips för Svenska Dagbladet för att hålla nerverna i schack inför bröllopet:

Annons

– Man spänner vilken kroppsdel som helst och slappnar sedan av.

Kronprinsessan sträcker ut fingrarna på båda händerna tre gånger i sträck. Hastigt. Kraftigt. Så har många Dramatenskådespelare tämjt sina premiärnerver.

fingrar-ibl

Victoria blir också lugn av att andas djupt, har hon berättat för Svenska Dagbladet.

Supergymmet är också en plats för Victoria och Daniel, som påminner om hur deras gemensamma historia en gång startade.

Till en början handlade det mer om kondition än passion, och en vänskap som utvecklades till kärlek…

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

Annons
I annonssamarbete med Dermarome