Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så firade kungafamiljen drottning Elizabeth och Philip

21 nov, 2017, 17:00 
Agneta Nisbeth
Firade 70 år som gifta!
Annons

Under måndagskvällen blev det stor fin middag på slottet för att fira drottning Elizabeth och prins Philips 70 år som gifta. Några bilder från själva middagen har vi ännu inte fått, men det finns flera olika foton från kungligheterna i sina bilar på väg till festligheterna på Windsor Castle.

Bland annat ser vi en bil med prins William, Kate och prins Harry. Harry fick inte ta med sig sin flickvän Meghan Markle men vi vet att hon nu befinner sig i London. Kate bar en svart långklänning som modekunniga menar kommer från Diane Von Furstenberg.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Om halsen ses ett vackert pärlhalsband, en choker, som är taget ur drottning Elizabeths gigantiska ”smyckesskrin”. Ett halsband som även prinsessan Diana burit på 80-talet.

https://www.instagram.com/p/BbvM7Upn74H/?tagged=catherine

I en annan bil såg vi Camilla och maken prins Charles, nyligen hemkommen från en resa till den orkandrabbade ön Dominika i Karibien. Andra kungligheter som fanns med under middagen var prinsessan Anne, prins Andrew och prins Edvard, prinsessan Beatrice, prinsessan Eugenie, Peter Phillips med maka, Zara Phillips Tindall med make Mike Tindall.

Foto: IBL

Annons