Avslöjat! Så firade kungafamiljen Victoria i natt

Efter konserten var det dags för privat firande med familjen på Solliden.

Victoriakonserten är över men för kronprinsessan och familjen följde nu en kväll med fortsatt firande av födelsedagen. I år kanske mer än någonsin har de chans att få till ett mer personligt firande, i och med den nedskalade festen.

Konserten var över vid halv åtta och kort efter det satte sällskapet sig i bilarna och åkte tillbaka hem till Solliden för Victorias privata födelsedagsmiddag. Borgholm bjöd på en mild sommarkväll vilket var tur eftersom sällskapet på grund av corona måste sitta utomhus.

– Nu är kungafamiljen tillbaka på Solliden och nu fortsätter kronprinsessan att fira sin födelsedag privat, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Kungligheterna uppskattade musiken!

Prinsessan Estelle sitter bredvid sina föräldrar, Victoria och Daniel, och Armand Duplantis, som är årets Victoriastipendiat.

LÄS MER: Magiska kärleksgesten – mitt under tv-sändningen!
LÄS MER: Orden till Victoria chockade alla: “Allt stannade upp”

I publiken på konserten satt förutom Victoria, Daniel och Estelle även Carl Philip och Sofia, Victoriastipendiaten Armand Duplantis med sin mamma Helena och syster Johanna. Hemma på slottet väntade kungen och Silvia samt de yngre barnen, som var lite väl små för att vara med på årets konsert.

Victorias egna ord om födelsedagen

Victoriadagen 2020 - kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle.

Victoria bjuder på ett speciellt minne från när Estelle var liten!