Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Så firade spanska kungafamiljen nationaldagen

12 okt, 2017, 15:30 
Agneta Nisbeth
Se bilderna!
Annons

Idag den 12 oktober är det Spaniens nationaldag, den firades givetvis på sedvanligt sätt i Madrid, med kungafamiljen på plats under en kortare militärparad och en flyguppvisning.

Men just detta år kanske det känns lite speciellt efter folkomröstningen i Katalonien och de efterföljande protesterna, för och emot en separation. Av detta märktes dock inget av de bilder som vi hittills fått från den spanska huvudstaden, där vi ser kung Felipe och drottning Letizia tillsammans med sina bägge döttrar.

Annons

För en gångs skull var också prinsessan Leonor och prinsessan Sofia klädda i helt olika outfits. Drottningen var dagen till ära sobert klädd i grå dräkt med blåa broderier.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Spanska kungahuset

Annons