Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så flyttar hovet på Victorias namnsdag – krockar med Te Deum

09 mar, 2018, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Äntligen har prinsessan Madeleine och Chris fått sitt tredje barn! Och med det kommer en rad med händelser – Konseljen, Te Deum och en vittnesbekräftelse.
Annons

Som vanlig ordning när ett kungligt barn föds kommer en konselj, Te Deum och en vittnesbekräftelse att hållas. På måndag kommer detta att ske för Sveriges nya prinsessa, samma dag som kronprinsessan Victorias namnsdag. I vanliga fall firas Victorias namnsdag på inre borggården vid Stockholms Slott. Men i och med prinsessan Madeleines födsel är man nu tvungen att flytta fram firandet.

– Kronprinsessans namnsdagsfirande kommer att genomföras på måndag, men tiden kommer att flyttas till klockan 15.00, säger Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Av Amanda Lundin

Foto IBL

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons