Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så fredagsfirar prins Charles!

07 sep, 2018, 13:03 
Han är veckans firade omslagspojke. Och har en sprillans ny el-Jaguar i garaget. Vilken skön fredagsfeeling för prins Charles!
Annons

Prins Charles har alltid varit omgiven av starka kvinnor och har inte alltid haft det så lätt att nå ut i mediabruset. För det har ju räckt med att hela världens kungliga stilikon Kate har shoppat en ny klänning för att han har blivit omkörd i media-racet. Och i våras klev superstjärnan Meghan in på den kungliga arenan, med kappsäcken full med Hollywood-glamour…

Men den här veckan, ja den här veckan har den gode Charles haft flyt!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det började med att han blev veckans kungliga omslagspojke i brittiska prestigemagasinet GQ, och charmade världen som mycket cool smokinglirare.

Annons

Sedan fick han stående ovationer och ett hedersamt Lifetime Achievement Award  för sitt välgörenhetsarbete av samma tidning under den brittiska Årets Man-galan.

Prins Charles på GQ-galan. Lätt generad för att han missat klädkoden (han anlände i kostym trots att det var smoking), men lika glad för det.
En glad prins Charles på GQ-galan. Lätt generad för att han missat klädkoden – han anlände ju i kostym trots att det var smoking.

Själva priset var solitt och prins Charles var på sitt bästa humör när han fick ta emot det i näven och bjöd på sin härligt brittiskt humor:

-Jag ser att det är något jag skulle kunna kasta på en inbrottstjuv…

Prins Charles fina pris vid Årets Man-galan i London.
Den som gör inbrott hos prins Charles riskerar att få den här i huvudet…

Ja, och så var det det här med el-Jaguaren. Helelektrisk och exklusivt Loire-blå! Den är skräddarsydd för prins Charles, som såg så här nöjd ut när han premiäråkte i veckan.

Prins Charles nya skräddarsydda elektriska Jaguar I-Pace i Loire-blått. Enligt brittisk media har han leasat den för egna pengar.
Prins Charles nya skräddarsydda elektriska Jaguar I-Pace i Loire-blått. Enligt brittisk media har han leasat den för egna pengar.

Men så har han fått en egen laddningsstation hemma i Clarence House och kan rulla ända till sitt weekendresidens Highgrove i Gloucestershire på en enda laddning.

Foto: Ibl, Instagram

Annons