Så går det för Madeleines barnbok – därför är den försenad

27 jun, 2018, 07:06 
AvJohanna Bengtsson
Förra året gick prinsessan Madeleine ut med den något oväntade nyheten att hon skriver på en barnbok. Sedan dess har vi väntat med spänning. Vi har tagit reda på alla detaljer som finns kring prinsessans bok just nu.
Annons

Svensk Damtidning har tidigare berättat att prinsessan Madeleine skriver på en egen bok.

Det var i februari 2017 som Madeleine berättade i en intervju att bokens tidsram är ett år. Men ingen bok lanserades i vintras och när vi nu snart är inne i juli månad blir vi såklart nyfikna på var boken håller hus, och ställde därför några frågor till hovets informationschef Margareta Thorgren.

Hur går det med Madeleines bokprojekt?

– Prinsessan har fått ett barn till och mycket fokus har lagts på familjelivet. Men under denna tid har hon kontinuerligt jobbat med projektet och det är långt framskridet. Vi kan snart berätta fler detaljer, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hon vill inte avslöja om prinsessans bok är en faktabok, pekbok eller en självupplevd sådan, utan håller sig till att det handlar om en barnbok och att det är ett bokförlag som kommer att ge ut boken.

Kommer boken att vara på svenska eller engelska?

Annons

– Både och är tanken, men vi utgår från svenska i dagsläget.

Foto: IBL

Annons
I annonssamarbete med Dermarome