Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert avslöjar roliga detaljer om det kommande bröllopet

18 jul, 2015, 09:47 
Agneta Nisbeth
Annons
borromeo-casiraghi-ste

Det bjuds på varmkorv och mottagning i trädgården. Monaco-bröllopet mellan Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo närmar sig med stormsteg. Nu avslöjas flera detaljer i planeringen.

Furstehuset i Monaco sparar sällan på krutet när det kommer till kungliga fester. Men nu avslöjas det att prinsesssonen Pierre Casiraghi och fästmön Beatrice Borromeos bröllop, den 25 juli, blir förvånansvärt avslappnad. De 700 inbjudna ska, enligt uppgifter till tidningen People, bli bjudna på en “enklare” trädgårdsfest med korvservering och folkdans. Ja, bröllopsdetaljerna överaskar verkligen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

albert-borromeo-casiraghi-ste

Den borgliga vigselakten kommer att äga rum under lördagen den 25 juli kl. 12. Därefter väntar en mottagning i furstepalatsets trädgård. Värdpar för bröllopsfesten är Pierres morbror furst Albert och furstinnan Charlene. Pierre och Beatrice har delat upp bröllopet i två etapper. Efter vigseln i furstepalatset väntar en religiös ceremoni på Borromeiska öarna i Maggioresjön i början av augusti. Brudens adelsfamilj äger öarna och den religiösa ceremonin efterfölj av en större, privat, fest.

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

Annons