Så har Chris förändrat Madeleine

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har nu varit gifta i sex år, och de verkar mer sammansvetsade och kära än någonsin.

Sex år har gått sedan prinsessan Madeleine och Chris O’Neill sa ja till varandra i Slottskyrkan i Stockholm. Och kärleken verkar fortfarande spira lika mycket nu som den gjorde då, den där ljumma försommardagen i juni. Kanske har de blivit extra sammansvetsade än andra äkta makar – hittills har de ju hunnit med att bo på tre hela kontinenter och dessutom välkomnat tre barn till världen.

Att flytta så pass många gånger och dessutom hinna med pusslet det innebär att vara en familj på fem kan kan inte ha varit lätt alla gånger, men har med allra största säkerhet gjort dem oerhört starka som par.

“Får mig att känna mig trygg”

När prinsessan Madeleines och Chris O’Neill gjorde sitt historiska framträdande i tv-programmet Skavlan var det också tydligt hur sammansvetsade paret har blivit genom åren, men också hur mycket de har påverkat varandra. I intervjun nämnde Chris bland annat att han har blivit lugnare sedan han träffade prinsessan, och Madeleine berättade i sin tur att hon också har förändrats av sin make sedan de blev tillsammans.

– Ja, absolut. Han får mig att känna mig trygg. Vi är ett bra team. Vi gillar samma sak och det är lätt, sade hon då i intervjun.

Dessutom har Chris O’Neill aldrig försökt förändra Madeleine i sin roll som prinsessa. Han är uppvuxen med starka kvinnor runt omkring sig, bland annat fem systrar och en auktoritär mamma, och har inga problem med att ta hand om barnen medan prinsessan får fokusera på sina kungliga uppdrag hemma i Sverige då och då. Hon har helt enkelt fått vara sig själv i allra högsta grad, vilket säkerligen är en av anledningarna till att hon känner sig så pass trygg med Chris.

– Chris öppnade upp mitt hjärta, han är min själsfrände, som prinsessan Madeleine uttryckte det själv i den förlovningsintervju som kungahuset publicerade 2012.

Foto: TT