Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så har du aldrig sett Silvia förut – se nya bilderna!

14 aug, 2023, 18:00 
Felicia Plåt
Silvia
Silvia var ordnetligt förberedd för ett dopp. Foto: TT

Kungen och drottningen passar på att ta sig ett dopp i St Tropez.

Annons

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och det är många som försöker njuta av de sista semesterdagarna samtidigt som regnet faller ner över Sverige. Men några som inte behöver oroa sig över vädret är kungen och drottningen.

Silvias och Madeleines frånvaro väcker frågetecken – inför Victorias stora dagBrand logo
Silvias och Madeleines frånvaro väcker frågetecken – inför Victorias stora dag

Kungaparets semester i St Tropez

Under sommaren brukar kungafamiljen spendera mycket tid vid deras sommarstuga, Sollidens Slott, på Öland. Men just nu befinner de sig vid deras andra sommarhem, Villa Mirage i St Tropez, och de verkar njuta till fullo.

Annons

I nya bilder kan vi se kungen och drottningen njuta av både solen och medelhavet på deras båt Polaris. Vattnet glittrar verkligen runt paret och man blir verkligen sugen på att åka utomlands när man ser dem på bilderna.

På bilderna kan vi se hur de njuter av solen uppe på däck, kungen i sin klassiska randiga skjorta som han sedan tog av sig för att ta sig ett dopp i medelhavet. Silvia var klädd i en lång kaftan tillsammans med en stor rosa solhatt för att skydda sig mot solen. Men vi kan även se henne bära en outfit vi inte sett henne i tidigare.

Så har vi aldrig sett Silvia tidigare

Både kungen och drottningen hoppade nämligen i vattnet och inte nog med det tog de även med sig snorkeln, och Silvia såg riktigt proffsig ut. Hon hade en röd baddräkt men till det hade hon även en våtdräkt med matchande simfötter. Det är en look vi inte sett Silvia bära innan, men hon bar upp det som en riktig drottning!

Annons
Silvia
Drottningen har både våtdräkt och simfötter. Foto: TT

Sedan hoppade hon i vattnet och njöt av allt som havet har att erbjuda. Hon såg nog en och en annan fisk och vackra koraller.

Nu njuter nog kungaparet till fullo innan jobbet kallar igen!

Annons