Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så har Madeleines bok sålt i sommar!

21 aug, 2019, 15:20 
AvEmma Sanderberg
Madeleine
Två månader har gått sedan prinsessans bok släpptes och nu berättar Adlibris hur försäljningen har gått hittills.
Annons

Den 4 juni stod prinsessan Madeleine på Junibacken i Stockholm och berättade om sin nysläppta bok “Stella och hemligheten”.

– Jag hoppas verkligen att vår bok kan bli en nyckel. Både att man kan sitta ner och ha en trevlig stund, men också att man får stöd att prata om de här frågorna. Det har varit en lång väg. Först skrev vi en bok för 3-6-åringar, men sen bytte vi spår till lågstadieåldern och det känns helt rätt, sa prinsessan Madeleine då.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Madeleine släppte sin bok i juni i år.
Prinsessan Madeleine släppte sin bok i juni i år.

Boken släpptes både i fysiskt format, men även som ljudbok. Två dagar efter lanseringen så låg boken etta på Adlibris försäljningstopplista. Även om Madeleine valde att bara skriva Madeleine Bernadotte som författare till boken och inte tog med sin prinsesstitel, så lockar det säkert många att läsa en bok skriven av en prinsessa.

På nationaldagen signerade prinsessan sin bok vid slottet.
På nationaldagen signerade prinsessan sin bok vid slottet.

Stort intresse för boken

Nu har det gått drygt två månader sedan boken släpptes, och Adlibris berättar hur försäljningen har gått sedan boksläppet.

– Det har varit ett stort intresse för boken och för sin kategori säljer den bra. Försäljningen peakade såklart när den släpptes, men den säljs fortfarande bra. Med tanke på ämnet boken tar upp, kommer den förmodligen vara aktuell en bit framåt också, säger Elias Vieglins, pr-ansvarig på Adlibris.

 

Foto: TT

Annons