Så har Madeleines bok sålt i sommar!

Madeleine

Två månader har gått sedan prinsessans bok släpptes och nu berättar Adlibris hur försäljningen har gått hittills.

Den 4 juni stod prinsessan Madeleine på Junibacken i Stockholm och berättade om sin nysläppta bok “Stella och hemligheten”.

– Jag hoppas verkligen att vår bok kan bli en nyckel. Både att man kan sitta ner och ha en trevlig stund, men också att man får stöd att prata om de här frågorna. Det har varit en lång väg. Först skrev vi en bok för 3-6-åringar, men sen bytte vi spår till lågstadieåldern och det känns helt rätt, sa prinsessan Madeleine då.

Prinsessan Madeleine släppte sin bok i juni i år.

Prinsessan Madeleine släppte sin bok i juni i år.

Boken släpptes både i fysiskt format, men även som ljudbok. Två dagar efter lanseringen så låg boken etta på Adlibris försäljningstopplista. Även om Madeleine valde att bara skriva Madeleine Bernadotte som författare till boken och inte tog med sin prinsesstitel, så lockar det säkert många att läsa en bok skriven av en prinsessa.

På nationaldagen signerade prinsessan sin bok vid slottet.

På nationaldagen signerade prinsessan sin bok vid slottet.

Stort intresse för boken

Nu har det gått drygt två månader sedan boken släpptes, och Adlibris berättar hur försäljningen har gått sedan boksläppet.

– Det har varit ett stort intresse för boken och för sin kategori säljer den bra. Försäljningen peakade såklart när den släpptes, men den säljs fortfarande bra. Med tanke på ämnet boken tar upp, kommer den förmodligen vara aktuell en bit framåt också, säger Elias Vieglins, pr-ansvarig på Adlibris.

 

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: