Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så har ni aldrig sett kung Philippe förut!

02 sep, 2018, 07:00 
Agneta Nisbeth
Kanske har han framstått som lite träig och stel tidigare, men nu visar kung Philippe upp en helt ny sida av sig själv. Se filmen här!
Annons

Det är knappt man känner igenom honom så här, ute på havet med vinden i håret. För den belgiske kung Philippe visar nu upp en helt ny sida av sig själv i och med den lilla film som hovet precis lagt upp på nätet via Instagram. Vi ser kung kung Philippe surfa runt på vågorna till vacker musik i en våtdräkt. Med andra ord långt från de vanliga kostymerna och militäruniformen vi är mer vana att se honom i.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kung Philippe och drottning Mathilde
Kung Philippe och drottning Mathilde.

Se filmen här nedan:

Det belgiska hovet har blivit allt mer öppna mot sina följare på sociala medier. Kungaparets äldsta dotter, kronprinsessan Elisabeth har precis flyttat hemifrån. Hon ska studera på UWC Atlantic College i Wales där det är tänkt hon ska vara klar med sin “Internationale Baccalauréat” till 2020, står det att läsa på belgiska kungahusets Facebook. I samband med detta delade man med sig av fantastiska bilder på barnen! Se dem här! 

Foto: Belgiska hovet Facebook och Stella Pictures

Annons