Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furstinnans förändring! Så har ni aldrig sett Charlene tidigare

30 maj, 2019, 08:00 
Agneta Nisbeth
albert charlene
Tidigare har vi bara sett furstinnan Charlene i solglasögon – men nu visar de sig att hon även är i behov av vanliga solglasögon. Känner ni igen henne?
Annons

Furstinnan Charlene har en förmåga att förändra sig på olika sätt, vi minns till exempel när hon klippte av sig sin vackra lockar och blev korthårig. Och nu kommer nästa förändring: glasögon!

Nu har furstinnan Charlene skaffat glasögon

Hur länge furstinnan har varit glasögonbärare vet vi inte. Kanske är det så att hon tidigare har burit linser? Nu har vi i alla fall, för första gången, fått se Charlene i ett par vanliga glasögon på ett officiellt uppdrag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria glasögon

Vi minns ju att även vår egen kronprinsessa Victoria har burit glasögon vid tillfälle. Men på dessa nya bilder från hovet i Monaco, via Facebook, kan man tydligt se hur furstinnan Charlenes nya glasögon ser ut. Och visst är de snygga!

Annons

Kampanjar för bättre säkerhet på vägarna

Anledningen till att vi fått de nya fotografierna är furst Albert och furstinnan Charlene, tillsammans med Jean Todt, lanserade en ny kampanj för bättre säkerhet på vägarna, “High Level Panel for Road Safety” som man nu kan läsa mer om på Facebook.

albert charlene

En fråga som ligger Albert varmt om hjärtat

Trafiksäkerhet fråga som givetvis ligger fursten nära hjärtat, hans mor furstinnan Grace omkom ju efter en svår trafikolycka i området. En olycka som givetvis kom att påverka hela hans familj på många olika sätt,

furst Albert och Charlene

Tidigare i helgen besökte fursteparet givetvis de populära Formel 1 tävlingarna i Monaco, då de även träffade vår svenske motorprins Carl Philip som vi berättat om redan tidigare här på sajten.

Annons

Bytte till vanliga solglasögon

Under tävlingen såg vi furstinnan bara i ett par vanliga solglasögon, kanske hade hon linser just denna dag? Eller så var det solbrillor med hennes vanliga glasögonstyrka som furstinnan valt att bära?

charlene

Under mors dag på söndagen såg vi även furstinnan Charlene på en mödravårdsavdelning på Centre Hospitalier Princesse Grace där hon fick träffa både nyfödda bebisar och deras mammor. Som framgår av bilden ovan var det en mycket glad Charlene som fick gosa med några av barnen.

Foto: Facebook/Hovet i Monaco och TT

 

Annons