Så här ser de ut idag – Milly Kakaos söta valpar

Så här ser de ut idag - Milly Kakaos söta valpar
Annons

Det norska hovet har nu lagt ut massor av bilder på kronprinsfamiljen och hundens Milly Kakaos söta valpar. Ni kan se dem här…

Som vi tidigare berättat har ju kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit lagt ut några bilder på barnen med familjens hund Milly Kakao och hennes underbart söta valpar. Nu finns ännu fler bilder att titta på. Dessutom får vi ju en skymt av hur det ser ut hemma hos paret.

Annons

Bilderna är tagna av fotograf Veronica Melå vid kronprinsparets sommarhus Dvergsøya utanfor Kristiansand.

Den 15 juni fick kronprinsfamiljens hund, Milly Kakao, valpar. Hela nio stycken.

Kronprinsessan Mette-Marit med några av valparna.

Hela familjen med kronprinsparet och prinsessan Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus och Marius ses med med valparna på bilderna som norska hovet nu lagt ut.

Här ser vi Milli Kakao själv utomhus.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Veronica Melå / Utenfor Allfarvei AS / Det kongelige hoff.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

35 kommentarer till “Så här ser de ut idag – Milly Kakaos söta valpar”

 1. Sandra skriver: 16 juli, 2013

  Härliga bilder och mycket fina små valpar.

  Kommer de att behålla alla valparna? Eller vad är planen?


 2. Humaniora skriver: 16 juli, 2013

  En bild som vill ge intryck av en enkel och chosefri barnfamilj som vilken annan medelnorsk som helst………..!!?? – Men vi vet ju att detta inte är med sanningen överensstämmande. Däremot är det oftast lätt, vet man, att charma publiken med valpar eller kattungar!
  Trots detta tycker jag att familjen är sympatisk och verkar harmonisk
  – vilket egentligen är det mest väsentliga!!


 3. Syster Ingela skriver: 16 juli, 2013

  Valpar är verkligen sockersöta!

  Härligt att se dessa kungligheter så avspända och barfota!


 4. Karina skriver: 16 juli, 2013

  Mon ikke det lykkes at få disse herlige hvalpe “afsat” til nogle af fødselsdagsgæsterne i weekenden ?
  Til senere afhentning forstås, de er jo kun 4-5 uger.


 5. Midnattsol skriver: 16 juli, 2013

  Åh, vad jag vill ha en valp! Såå söta!
  Härliga bilder!


 6. Britt PerssonSåserdeutida skriver: 16 juli, 2013

  Eftersom jag är hundälskare och har två hundar så måste jag säga att
  valparna är juvliga! Så underbart för hela familjen att kunna gosa med dem!
  Hela familjen ser ut att trivas och de ser verkligen avslappade ut!


 7. Tinalill skriver: 16 juli, 2013

  Härliga bilder !


 8. Linnea skriver: 16 juli, 2013

  Oj! så barn o valpar växer.Fort lämnar de barndomen.Men vilka fina barndomsminnen att ta med sig in i vuxenvärlden.De sällsamma dofterna som ett sommarlov lämnar efter sig.Den goa tryggheten ett litet hundvalpsknyte kan skänka,mjukhet,värme o mor o far avstressade nära inpå..Barfotaspringet bland gräs o sten.Att kunna dra sig undan en stund i en skuggande vrå och läsa eller ta en tupplur under ett lövsusande träd.Kännslor,dofter,tillstånd i barndomen. de lever lika nära o verkliga hur gammal man än blir.


 9. Eva M skriver: 16 juli, 2013

  De gulliga valparna är nog redan tingade dom är för söta. Men golvet ser lite halt ut för små valptassar fast det är ju lätttorkat även små kungliga valpar kan råka ut för en liten olycka.


 10. Maggan skriver: 16 juli, 2013

  Vilka underbara, harmoniska bilder av den norska kungafamiljen. Kronprinsparet Haakon och Mette-Marit verkar vara så lyckliga tillsammans och med barnen. Vilken lycka för barnen att få växa upp i en sådan naturlig familj och dessutom med små gulliga vovvsingar runt sig…


 11. Eva H. skriver: 16 juli, 2013

  Underbara bilder som dessutom ger oss en liten inblick i deras sommarhus. Vad jag har förstått så är Victorias och Daniels sommarhus på Öland hemligstämplat, så därifrån lär vi inte få se några bilder. Från Haga har vi bara sett den officiella delen. Det vi ser här är ljust och smakfullt och lättskött ! Så skulle jag vilja ha mitt sommarställe.


 12. konsttantenDisquis skriver: 16 juli, 2013

  Ljuvliga bilder. I Norge kan man “kose seg” på ett naturligt och enkelt sätt. Det hade Kung Olav fört in i hovet. Så skönt att få se MM utan en masse smink; hon är så vacker kvinna.. Valparna hamnar nog hos kungliga vänner i Europa, gissar jag


 13. Maj skriver: 16 juli, 2013

  Är detta en norsk angelägenhet som har betydelse för kungariket Norges förhållande till annan makt.
  Otroligt löjligt att låta sig fotograferas med en drösse valpar i nu visade posetioner. Kungahuset Norge har börjat med kennel.


 14. Sthlm skriver: 16 juli, 2013

  Man kan undra varför de har stylat upp sig med valparna. Inte tror jag att kronprinsparet ägnar valparna så stort intresse, de har väl fullt upp med att förbereda inför festligheterna.


 15. Ellinor skriver: 16 juli, 2013

  #8 Linnea
  Nydelig betraktning! Flott skrevet, jeg er så enig! Er selv hundeeier og har vokst opp med dyr fra jeg var liten, det gir så mye glede! I tidningen VG i dag er det en fin artikkel om barn og dyr.
  #13 Maj
  Spar deg for dine sure kommentarer, gled deg heller over en lykkelig familie!!


 16. Mona skriver: 16 juli, 2013

  #13 Maj Varför så spydig. Nu har ju kungen i Norge inte någon makt. Kungafamiljen är populär.


 17. Lea skriver: 16 juli, 2013

  Det känns som om de har släppt tillräckligt med bilder på valparna nu faktiskt…


 18. Stefan skriver: 16 juli, 2013

  Är väl fantastiskt roligt med både små barn såsom söta hundar. Men detta kan väl aldrig någonsin försvara det synnerligen perversa med en statschef som icke är vald av folket.
  Eller hur försvarar ni monarkister detta? Genom att hävvisa till Torekovskompromissen för snart 50 år sedan? Vakna i så fall upp,


 19. Pamela P skriver: 16 juli, 2013

  #13 Maj – Varför så magsur? Varför får inte kronprinsfamiljen njuta och låta sig fotograferas med valparna? Vem de ger bort dem till och om det är kungliga eller icke kungliga vänner är inte vår sak att bestämma!


 20. Kristin skriver: 16 juli, 2013

  # 13 – Jeg synes nå din kommentar er riktig så “löjlig”jeg da ….. !? Riktig dum er den. Nei, selvfølgelig har ikke dette noe med Norges forhold til annen makt å gjøre, men trenger alt å handle om det da?! Kan ikke familien vise frem sine valper for det? Mange er nemlig glad i dyr, meg inkludert. Jeg er ikke tvil om at både Victoria og Daniel, Frederik og Mary kunne gjort noe lignende.

  # 2 – Nei, all vet jo at det ikke er noen vanlig familie, men som du sier, bildene er fine og de virker som en harmonisk og sympatisk famile – som selvfølgelig er det viktigste, ja.

  # 1 – Når det gjelder hva som skjer med valpene, vet jeg ikke, men et sted har jeg lest at de ikke vet om de skal gis bort eller ikke (men de kan vel ikke beholde alle ni?!), et annet net sted at de skal selges anonymt på finn.no eller lignende.

  Ellers var det hyggelig, til en forandring/omveksling, med litt positive kommentarer om dette paret!


 21. Annica* skriver: 16 juli, 2013

  Vilka fina bilder på den norska kronprinsfamiljen! Så söta valpar, men vill ingen ha ändå för jag är mer kattmänniska! Kommer ihåg när jag var 8 år och min hamster blev pappa till 8 små hamsterungar då mina föräldrar “lånat” en hona så att jag och min bror skulle få se när de fick ungar! Minns det än idag 40 år senare med värme och vilken glädje det var att se dessa ljuvliga djurungar! Ljuvligt barndomsminne att ha med sig hela livet.


 22. Inger K skriver: 16 juli, 2013

  Om du retar dig så Maj, varför då gå in och titta?


 23. Margrethe Søgaard skriver: 16 juli, 2013

  Herligt at se en uhøjtidelig kronprins med bare fødder og gulvklud!
  Familien virker meget harmonisk og jordbunden.


 24. Singoalla skriver: 16 juli, 2013

  Maj, lite surt i magen kanhända? Ta lite Samarin.


 25. Bettina skriver: 17 juli, 2013

  Milly Kakao må være ‘lykkelig’ over at have 5 medhjælpere til at passe det store kuld hvalpe, men uimodståelige søde er de.


 26. Kristine, Oslo skriver: 17 juli, 2013

  Så fint porselen de små nøstene serveres fra? Jeg begynte å lure på om det var Royal Copenhagen “musselmalet”. Spøk til side.

  Om det er “en norsk angelägenhet som har betydelse för kungariket Norges förhållande till annan makt”?. Ha-ha, dette er vel årets kommentar i Svensk Dam. Nei, det er fint lite ved kongehusene som har noen betydning for landenes forhold til andre makter. Vi beholder kongehusene av sentimentale grunner, intet annet.


 27. Dorthe skriver: 17 juli, 2013

  #20 Kristin
  Men der er til gengæld ingen afveksling i din evindelige beklagelser over andres mening om dit kongehus.
  Fornemmer virkelig hvordan hele familien hygger sig med hvalpene og jeg forstår godt, at man lægger så mange billeder ud på hjemmesiden, man håber sikkert også at få henvendelser fra vanlige folk, som gerne vil have en af disse små nuttede kongeligt hvalpe.
  Var der forøvrigt ikke noget med, at parret ikke ville have flere børn, men gerne én hund mere ? Så Milly får måske lov at beholde en af hendes hvalpe? Det er svært at kalde på en hund, der har et navn med fem stavelser: Mil-ly-ka-ka-o ! 😀


 28. elle skriver: 17 juli, 2013

  Når får vi se Daniel barfota?


 29. konsttantenDisquis skriver: 17 juli, 2013

  Maj, hjälper inte samarin så byt jobb eller man!


 30. Lisa skriver: 17 juli, 2013

  Så avslappnade bilder ser man sällan av Victoria o Daniel. Daniel ser vi nästan bara i kostym, vilket ger ett stelt intryck. Vore kul om de kunde bjuda på litet avslappnade sommarbilder utan kostym o slips.


 31. Maj skriver: 17 juli, 2013

  #29
  Mitt jobb kräver kritiskt tänkande och passar inga JA-sägare som du och flera andra.
  Vad beträffar “min man” rekommenderar jag dig att inte uttala dig om personer du inte har en aning om. Du är en typisk källa till förtal och mobbning.


 32. esse skriver: 17 juli, 2013

  er neste konge marius?


 33. Marguerithe skriver: 17 juli, 2013

  “18” Stefan,
  Det är väl vår räddning att Kungen inte är vald av folket!
  Hur hade det sett ut? En korrumperad maktpamp som övriga valda i vårt land.


 34. Tjohanna skriver: 17 juli, 2013

  MetteMarit, Hakon med familige samt hundvalpar… kan man annat än älska denna naturliga familie! De får många “likes” från oss, Så goa de är.


 35. Lo skriver: 18 juli, 2013

  Tänk om vi kunde få se så avslappnade bilder från svenska kronprinsessparet i deras privata hem. Det skulle öka populariteten markant om de släppte på på garden bara en aning. Underbara bilder, av en naturlig och trygg familj.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar