Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så här ser kronprinsessan Victorias höst ut

23 aug, 2011, 12:35 
Agneta Nisbeth
Annons

Det är inte tal om att dra ner på takten än på ett tag, kronprinsessan Victoria och maken prins Daniel har ett ganska fullt schema nu i höst.

Kronprinsessan Victoria ska enligt den kungliga kalendern på hovets hemsida jobba en hel del framöver under hösten. Det hela börjar med ett besök i Norge den 25 augusti tillsammans med prins Daniel. De ska då vara med om kronprinsparets 10-åriga bröllopsdag. Sedan närvarar Victoria vid dop av hjulångaren Eric Nordevall II, Stockholm den 29 augusti.

Polarpriset

Tisdagen den 30 augusti är det åter dags för utdelningen av Polar Music Prize i Konserthuset och då dyker även kungaparet upp tillsammans med prins Daniel.

Annons

Den 31 augusti står det; Besök i Göteborg i kalendern, tillsammans med prins Daniel. Den 2 september ska kronprinsessan närvara vid fackförbundet SKTF:s 75-årsjubileum, Stockholms stadshus och den 12 september ska hon till seminariet “Hållbara Hav” på Kastellholmen.

Sedan blir det minsann en utlandsresa också för Victoria, hon ska till Apeldoorn i Holland den 13 september. Några dagar senare är det dags för riksdagens högtidliga öppnande – då kommer också kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prins Daniel och prins Carl Philip. Samma personer medverkar också i kvällens stora galaföreställning på Kungliga Operan i Stockholm.

Till Uppsala

Den 18 september ska kronprinsessan närvara vid minneshögtiden i Uppsala med anledning av Dag Hammarskjölds bortgång. Den 22 september bär det av till Haparanda och invigningen av “Victoriatorget”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi kan väl tillägga att kronprinsessan under tisdagen den 23 ska dela ut Stockholm Junior Water Price på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons