Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hur gick det för Nobeldebutanterna Sofia och Chris?

10 dec, 2014, 20:50 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
NOBEL PRIZE 2014

Plötsligt stod de mitt i rampljuset på festernas fest – Christopher O´Neill och Sofia Hellqvist klarade eldprovet med bravur.

Kanske var det skönt för Sofia att sitta bredvid sin stilige fästman, prins Carl Philip.

Sofia-3

Första gången på Nobelfesten kan ju vara skrämmande för vem som helst. Och för prinsessan Madeleines och prins Carl Philips respektive fanns det nog en hel del fjärilar i magen bords.

Annons
Chris

Internationelle Chris O´Neill är ju van att konversera på fina tillställningar och han såg ut att ha riktigt trevligt med sin bordsdam.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Chris O’Neill, som medverkade i banketten för första gången, hade Kasumi Amano, hustru till Hiroshi Amano, som bordsdam.

NOBEL PRIZE 2014

Mitt emot Chris O’Neill satt prins Carl Philip. Som traditionen bjuder var han och fästmön Sofia Hellqvist placerade bredvid varandra, då de ännu inte är gifta. Annars brukar man dela på par. Förlovade prins Carl Philip och Sofia Hellqvist satt tillsammans och såg mycket förälskade ut.

NOBEL PRIZE 2014

Prinsessan Madeleine var vacker som en dag.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: TT; IBL

Annons