Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Så klarar Daniel att hålla nervositeten borta...

Daniel-hektisk

Daniel Westling är vältränad, disciplinerad och norrländskt trygg. Och det är bra förutsättningar för att hålla nervositeten borta.Men fjärilarna kommer, tror han… Men än så länge skingrar det hektiska schemat hans tankar!

Nu är det nära. Snart blir Daniel Westling prins av Sverige. Vilken blivande make som helst skulle nog ha fjärilar i magen nu, men Daniel har hittills visat ett stort lugn.

– Än så länge är det för mycket, fjärilarna har inte kommit riktigt än. Men jag är övertygad om att de svaga knäna och fjärilarna i magen kommer att komma, sa han i Olle Hägers dokumentär.

Sista dagarna som ogifta

Och hur skulle han ha hunnit bli nervös? Daniels sista dagar som ogift är mycket hektiska. Han känner stort ansvar för sina släktingar och vill ta väl hand om dem. Men det är inte bara släkten som tar hans tid. Nej, i det späckade schemat finns privata tillställningar och officiella middagar. Bara igår hade kronprinsessan Victoria och Daniel generalrepetitionen inför bröllopet i Storkyrkan och middag på Ostindiefararen Götheborg. Utöver middagarna ska kläderna ses över in i det sista och Daniel ska instruera sin best man. Vem som fått det ärofyllda uppdraget som best man är fortfarande hemligt, men vi kan ana att det blir någon av Daniels barndomsvänner Andreas Nylin eller Niklas Ek – varför inte Victorias vän Niclas Engsäll som även blivit mycket god vän med Daniel. Som om inte allt detta vore nog ser både Daniel och Victoria till att träna in i det sista. Daniel sviker aldrig sin hälsosamma livsstil.

Med det späckade schemat förstår vi att Daniel inte hunnit bli nervös än. Skulle Daniels egen profetia om att fjärilarna kommer stämma så hoppas vi att de inte kommer att ta överhanden. Vi önskar brudparet kronprinsessan Victoria och Daniel Westling stort lycka till på lördag och hoppas på en avslappnande och lugn smekmånad för de nygifta.

Av Madeleine Nyberg

Foto: Charles Hammarsten, Scanpix