Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så laddar Madeleine upp inför Victoriadagen

04 jul, 2018, 20:00 
AvJoakim Magne
I början på nästa vecka samlas hela kungafamiljen på Öland inför Victoriadagen. Medieuppgifter gör gällande att Madeleine och Chris tillbringar dagarna på en lyxig resort i Italien. Men det är betydligt mer oglamoröst än så, kan Svensk Damtidning nu berätta.
Annons

Hela kungafamiljen laddar just nu inför Victoriadagen. Den 14 juli kommer vi att få se hela familjen på Öland när de deltar i festligheterna.

Fram till dess står inte mycket på kungligheternas kalender – eller, ja förutom då att njuta av semestern.

I morgon är det Årets Ölänning där Victoria prisas av sin pappa kungen. Sofia gör även sitt sista officiella uppdrag på torsdag, sedan semestern kan ta fart på allvar.

Prinsessan Madeleine är hemma i Sverige – inte på någon lyxresort i Italien.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Samtidigt rapporteras det om att Madeleine och Chris tillbringar de första dagarna i juli på en lyxresort i Italien. Men Svensk Damtidning kan berätta att verkligheten ser lite annorlunda ut.

Madeleine tillbringar dagen hemma i Stockholm. Under onsdagen syntes hon med sin rosa barnvagn promenera med raska steg på Östermalm. Kanske hade hon varit en sväng hos nygifta bästa väninnan Louise Thott, före detta Gottlieb. Helt klart är i vilket fall att Madeleine är kvar i Stockholm.

Annons