Så laddar Sofia och Carl Philip inför kärleksfesten

prinsessan sofia prins carl philip bröllop capri

Svensk Damtidning var först med nyheten – prins Carl Philip och prinsessan Sofia är hedersgäster på vännernas bröllop på Capri. Nu laddar de inför den stora begivenheten och stämningen är på topp.

Carl Philip och Sofia tar sig till den italienska ön Capri för att närvara vid Caroline Phils och Gunnar Eliassens stora dag. Festligheterna är redan i gång kan vi meddela. Under en stjärnklar himmel lyser tända lampor och ljusslingor över trädgården, där gästerna börjar förbereda sig för kvällens mingel. Med den magiska utsikten över ett azurblått Medelhav, svalkande pool och pinjeträd är inramningen för en underbar bröllops-weekend perfekt.

Sofia och Carl Philip

Någon Sverigemiddag för Sofia och Carl Philip på Slottet blir det alltså inte på fredagskvällen.

I stället är det vågskvalp, musik och ljumma vindar som det kungliga paret får uppleva. Miljön för bröllopet är så romantiskt  och prinsessan Sofia ser naturligtvis fram emot att se sin bästa väninna stå brud. När kärleken är i fokus är det lätt att själv se tillbaka på sitt eget bröllop. För fyra år sedan gifte sig prins Carl Philip och Sofia och de har fått två fina söner, prins Alexander och prins Gabriel. En härlig tid tillsammans på Capri blir en kärleksinjektion för prinsparet. Det vet ju alla par hur bra det är att resa bort från vardagen ibland! Den här gången är Carl Philip och Sofia inte i fokus själva för uppmärksamheten utan kan i lugn och ro njuta av cermonin.

Caroline Phil är jämngammal med Sofia. Hon bor i London med sin Gunnar och deras ettåriga dotter Stella Inez Winther. Tillsammans med Sofia var Carolina Pihl med och grundade företaget Drop of Mindfulness som säljer yogakläder. Hon har även företaget Pihl Strehl där fokus ligger på försäljning av doftljus och filtar. På plats är också Sofias vän William Värnild, som är medarbetare på Assefa Communication i Stockholm. Han är också en duktig make-up-artist och brukar göra brudsminkningar. Det är inte så svårt att räkna ut att William kommer att göra bruden Caroline vackrare än någonsin inför ceremonin.

Det är många kungligheter och celebriteter som väljer att gifta sig på Capri. I somras var det Charlotte Casiraghi, 32, som klädde sig i vitt och ingick äktenskap. Bröllopet var ett helt år försenat.  Grace Kellys barnbarn och prinsessan Caroline av Monacos äldsta dotter, sade lyckligt “oui” till sin fästman Dimitri Rassam, 37.

charlotte casiraghi

Charlotte Casiraghi i klänning från Chanel och halsband från Cartier.

Inte nog med det! Prinsessan Beatrice gjorde i går strandhugg på Capri med sin pojkvän Edoardo Mapelli Mozzi. Det ryktas om förlovning. Sofia och Carl Philip är mitt i ett kärleksnäste på den vackra ön! Så härligt!

Beatrice 5

Prinsessan Beatrice och hennes fastighetsmiljonär “såg mycket kära ut” när de anlände i båt till restaurangen Da Adolfo, en sofistikerad beach club, enligt brittiska Mirror.

San Michele

San Michele på Capri

Den mest kända kärlekssagan för oss svenskar är naturligtvis den förbjudna, mellan drottning Victoria och läkaren Axel Munthe, som utspelade sig på Capri i början av 1900-talet.

Foto, TT, Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: