Så lever prinsessan Madeleine egentligen i Florida

så lever madeleine i florida egentligen

Madeleine har anammat en amerikansk inredningsstil och prinsessan Leonores rum är dekorerat helt i rosa. Vi redogör för hur det ser ut hemma hos prinsessparet i Florida-villan!

Förra sommaren lämnade Madeleine kyliga London för solvarma Florida. Prinsessfamiljen har sedan dess hyrt in sig i ett stort hus i ett så kallat “gated community”, vilket innebär att vakter ser till att inga obehöriga släpps in innanför grindarna.

Florida-villan ligger ute till försäljning

I slutet av juni kunde Svensk Damtidning dock berätta att Madeleines och Chris lyxiga hyr-villa låg ute till försäljning. Och nu kan vi konstatera att huset fortfarande ligger ute på marknaden. Kanske har prinsessparet redan planerat för hur nästa boende ska se ut – eller så letar de för fullt. Att sälja så här exklusiva villor, i USA, tar betydligt längre tid än husförsäljningar i Sverige.

I Florida-hemmet har Madeleine hittat på mycket roligt med barnen. Förra året publicerade hon till exempel den här Halloween-bilden. Tagen på familjens veranda.

Madeleines amerikanska inredning

Däremot kan vi konstatera att Madeleine verkligen har anammat en amerikansk inredningsstil. Av mäklarbilderna att döma lever prinsessan med leopardmönstrade fåtöljer, en välpolerad veranda och pråliga speglar i guld. Man kan även se att Chris (som är kocken i familjen) lagar sina älskade pastarätter på en enorm köksö – med gasspis! Och om barnen blir sugna på ett dopp kliver de bara ut utanför dörren och hoppar ner i den gigantiska poolen.

Åh, vad lyxigt med egen pool! Leonore och Nicolas älskar att plaska tillsammans i det turkosa vattnet.

Paret verkar heller inte snåla med textilier. Överallt i hemmet ligger det färgglada kuddar och lyxiga filtar. Ja, till och badrummet har en mjuk ottoman placerad mitt på golvet. Och man kan tydligt se vilken rum som är Leonores och vilket som är Nicolas. Prinsens rum är dekorerat med bilar och blåa detaljer medan prinsessans rum går i rosa. Leonore har till och med ett knallrosa skrivbord att göra sina läxor vid.

Leonores rum – en riktig prinsessdröm

Adriennes rum är, även det, inrett i rosa men en mer pastellig variant. Lillsessan har också en liten beige spjälsäng och en gullig gunghäst. Man kan också se var Chris håller hus när han jobbar hemifrån. Ett av rummen används nämligen som kontor med flera datorskärmar. Allt för att prinsessmaken ska kunna hålla koll på börsen.

När Adrienne fyllde ett år valde Madeleine att fotografera sin dotter på familjens veranda. Bakom lillsessan syns parets utemöbler.

Huset är 700 kvadratmeter stort med en tomtyta på närmare 3 400 kvadratmeter. Önskat försäljningspris är motsvarande nära 29 miljoner kronor.

Foto: TT