Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna avslöjar – så lever Vicky efter skilsmässan

24 feb, 2020, 20:00 
Snart har två månader gått sedan Vicky Andrén och Gustaf Magnuson skilde sig.Vicky har nu bjudit på en inblick i sitt nya liv.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 8?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 8?

Sagobröllopet i Ulriksdals slottskapell i augusti 2013 fick en tråkig uppföljning, sju år senare. I januari fick tingsrätten in en skilsmässoansökan från Vicky Andrén och Gustaf Magnuson, son till prinsessan Christina. Paret, som har dottern Désirée Elfrida Christina Magnuson tillsammans, hade beslutat sig för att gå skilda vägar.

Vicky Andrén – så lever hon efter skilsmässan

vicky andrén gustaf magnuson
Gustaf Magnuson och Vicky Andrén gifte sig år 2013 och året efter föddes dottern.

“Min kropp känns gelé efteråt”, skriver Vicky som kommentar till bilden.

Annons

Det framgår ganska snabbt att Vicky inte sitter sysslolös. Hon har också ägnat sig åt lite kulturell förkovran: först på Junibacken tillsammans med dottern och därefter på vårsalongen på konstmuseet Liljevalchs.

Jobbar med Rafael Edholm

När hon inte gör detta, så arbetar Vicky. Nu håller hon på att spela in en musikvideo, som regisseras av stjärnan Rafael Edholm. Men bilden är gåtfull och avslöjar inte vilken roll hon själv har i produktionen.

Vicky och Gustaf gjorde ett gemensamt uttalande i samband med att de skilde sig. I uttalandet bedyrade ex-makarna att allt gått vänskapligt till.

”Vi har tagit ett gemensamt och odramatiskt beslut att gå skilda vägar, men fortsätter att vara goda vänner och ett bra team som föräldrar till vår älskade dotter.”

Annons