Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så mycket bättre för prinsen

22 dec, 2012, 08:32 
Annons

Så mycket bättre…prins Philip, 91, låg på sjukhus förra julen. Han firar med hela familjen – och Kates – på Sandringham i år.

Prins Philip är glad att han denna jul får vara i lugn och ro med familjen. God mat och frisk luft ute på Sandringham Estate är bra för en prins, som förra året inte alls kunde vara med vid julfirandet.

Annons

Ni kanske minns att drottningens man låg på sjukhus på julafton och juldagen 2011. Hjärtat strejkade. Prins William och Zara Phillips besökte sin farfar respektive morfar på juldagen den 25 december. Det piggade minsann upp den sängliggande prinsen. På nyårsdagen var Philip på benen igen.

Piggnade till

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En skojfrisk hertig av Edinburgh gjorde sitt första offentliga framträdande efter hjärtoperationen. Prinsen, drottning Elizabeth och deras gäster deltog i söndagsmässan i landsortskyrkan nära Sandringham Estate.

William till sjukhuset

Även i år har prins William åkt i skytteltrafik till sjukhuset. Denna gång var det ju Kate som mådde dåligt. Tur att hon har blivit så mycket bättre.

Annons

Nyårsafton

Vad gjorde då prins William och Kate förra Nyårsafton? Paret firade med champagne och stort party i en jätte-kåta. Sametältet rymde många gäster i familjen Middletons trädgård i Berkshire. Och visst får man säga att det blev ett gott nytt år för William och Kate!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Läs mer:

Annons