Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så mycket tjänade Alexandra på lyxhuset

09 jun, 2016, 11:08 
Grevinnan Alexandra skrattar hela vägen till banken. Hon fick en rejäl vinst efter husförsäljningen och kan leva gott som ensamstående.
Annons
Alexandra-1

I april sålde grevinnan Alexandra lyxvillan på Svanemøllevej i Köpenhamn. Men trots att  fick pruta något på utgångspriset har hon gjort en vinst på drygt 20 miljoner kronor, rapporterar boliga.dk.

Alexandra-87

Bostadssajten kan nu avslöja att prislappen för villan slutade på drygt 28 miljoner kronor. Hon har en rejäl slant att köpa en våning för i centrala Köpenhamn.

Annons

– Prinsarna och jag vill ha en ny start i nya omgivningar. Vi har haft många härliga år i vårt hem på Svanemøllevej men nu har det blivit dags för nästa kapitel i vårt liv med nya aktiviteter och nya utmaningar, sa Alexandra till Ritzau Fokus bara veckor efter att villan kom ut till försäljning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
marie och joachim aop

Grevinnan Alexandra umgås flitigt med sin exman, prins Joachim och hans “nya” hustru, prinsessan Marie. De tre har en vänskaplig relation och har ju mycket med varandra att göra i och med de två prinsarna Nikolai och Felix. Alexandra var med på det stora poolparty som prinsessan Marie bjöd in till i helgen.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons