Så såg det ut när Charles och Diana kom ut från sjukhuset

Så såg det ut när Charles och Diana kom ut från sjukhuset
Annons

Så här såg det ut när prins Charles och prinsessan Diana kom ut från sjukhuset med sin nyfödde son, prins William.

Historien har förändrats en del sedan prins Charles och Diana kom ut från St Marys Hospital och visade upp prins William för världen. Prins Charles återvände i veckan till sjukhuset, denna gång för att träffa sitt första barnbarn.

Annons

Mötet blev kärleksfullt och spännande historiskt sett då det var första gången som tre generationer tronföljare var i samma rum. Charles hade med sig Camilla.

Kate bar prickigt

Kan det vara en tillfällighet att Kate bar en snarlik klänning som prinsessan Diana bar när hon hade fött William? Ni ser själva på bilderna hur lika klänningarna i prickigt är. Brittisk press skriver att Kate hedrade Diana genom att bära en polkaprickigt enkel klänningen i design av brittiskan Jenny Packham.

Prins Charles och Diana var moderna föräldrar som exempelvis tog med sig sönerna till Disneyland, åt på McDonalds och åkte på skidsemester. Även prins William och Kate kommer att ha en modern syn på barnuppfostran, tror brittiska tidningar.

Superkändis

Paret kommer att värna om privatlivet så länge det är möjligt för den lille prinsen. Är han redan en superkändis och kommer att ha svårt att åka någonstans i världen utan att bli igenkänd.

Kensington Palace

Prins William bodde i Kensington Palace när han var liten – och där väntas den nye prinsen flytta in i höst när familjens lägenhet är färdigrenovering.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

Så här såg det ut när prins Charles och Diana lämnade sjukhuset med prins William

httpv://www.youtube.com/watch?v=gS7CDnbcMPU

En ganska vanlig familj – prins William, Diana och Charles i bilder

httpv://www.youtube.com/watch?v=rF3jcNmVBk0

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

18 kommentarer till “Så såg det ut när Charles och Diana kom ut från sjukhuset”

 1. Pia skriver: 25 juli, 2013

  Härliga bilder både från förr och nu, men jag tror att prins William och Kate är lite modernare ändå än prins Charles och Diana var. Jag hoppas de får leva ett härligt familjeliv i lugn och ro!


 2. Humaniora skriver: 25 juli, 2013

  Skulle önska att Kate´s naturliga framträdande efter sin förlossning banade väg för en mer mänskligt attityd vad gäller kvinnors yttre överhuvudtaget. – Vi lever i en utseendefixerad värld med falska och konstlade ideal utan egentlig förankring i verkligheten. Det tragiska är att så många kvinnor är så oerhört lättmanipulerade och anammar med lätthet nya trender utan reflektion.- Botox- och silikonutfyllnad är bara ett av många exempel på detta!
  – Kvinnor förväntas, vilket är tydligt i de flesta reklamsamman- hang, framstå som sex-objekt – bildligt talat – från morgon till sena kväll dvs vid frukosten, på väg till jobbet och till det är dags att fylla tvättmaskinen etc etc! Det sk bh-upproret, där insiktsfulla kvinnor protesterat mot försäljning av bh för små flickor är mycket välkommet och på tiden att vi får en motreaktion mot vår sexfixerade samhällskultur! Vi kvinnor behöver bli mer aktiva och högljutt protestera mot påfund som försätter oss i ett fack att vara “icke reflekterande varelser med huvudsaklig uppgift att behaga männen”……handlar ytterst om respekt för sitt egenvärde och rätten att bara vara människa/kvinna på egna villkor!!


 3. Kristine, Oslo skriver: 25 juli, 2013

  # 2 Humaniora

  Jeg kan ikke bli mer enig. Jeg synes det er tragisk at kvinner som åpenbart opererer seg, og som har ansiktet fullt av diverse kjemikalier, som f eks Letitzia og Rania, skal hylles opp i skyene for sin “skjønnhet”. Den skjønnheten som hylles er fake. De hadde nok vært skjønne uten operasjoner. Generelt blir rommet for hvorledes kvinner har lov til å se ut smalere og smalere.


 4. Tinalill skriver: 25 juli, 2013

  Lite modernare tider nu ! Man ser hur Charles och Diana kliver in i bilens baksäte ! Men visst körde William själv sin lilla familj från BB?


 5. Pamela P skriver: 25 juli, 2013

  Också Diana hade kvar sin graviditetsmage fast hon gömde den i ett vid tält!


 6. Monica skriver: 25 juli, 2013

  2 Humaniora

  Håller med dig fullständigt.


 7. Aura A. skriver: 25 juli, 2013

  Farfar Charles ser hjärtligare och mer rörd ut, än pappa Charles för 31 år sedan.


 8. Birgitta skriver: 25 juli, 2013

  #Humaniora! Instämmer i båda dina insändare! Kanske spec. nr.4 Då jag ser många har “anfall” ock “fula” ord i sina inlägg. Mycket synd, då man kan debattera olika synsätt på ett sansat sätt.


 9. Claire de Lune skriver: 25 juli, 2013

  Jamen Humaniora # 2, det var helt igenom väl och sant skrivet.
  Men 1984 är här för länge sedan, och populationerna styrs, via informationer hämtade över nätet, av hyperkommersiella intressen.
  Så skapas en bild av att du inte duger, men ständigt måste sträva efter att göra det. Och om du, mot förmoda skulle uppnå de skyhöga idealen, bara flyttar hyperkommersialismens hantlangare upp dem ett snäpp, och populationen betalar med sin osäkerhet och sin osjälvständighet. En evig danse macabre utan ände.
  Så sorgligt.
  Kate utanför förlossningskliniken anlade moteld. Må det hålla i sig.


 10. Tina skriver: 25 juli, 2013

  4. Långrandig är din melodi o motsatsen till min..!
  Enjoy my wit..!


 11. Maja Gräddnos skriver: 25 juli, 2013

  #2 #4 Humaniora

  Det var det bästa jag läst här på Sv Dam på länge!
  Håller med dig till fullo.


 12. Singoalla skriver: 25 juli, 2013

  Instämmer med Humaniora!


 13. E skriver: 25 juli, 2013

  Pamela ,skarpt öga Du har 🙂


 14. Christina Helsinki skriver: 25 juli, 2013

  Får lätta magplågor pga diskussioner om de kungligas magar.

  Är en kunglig mage så intressant att diskutera? Mette Marit har ju redan varit gravid i flere år enligt magexperterna här.


 15. Norskinnen skriver: 25 juli, 2013

  Og Diana setter seg inn i bilen med babyen. Ikke noe baby-bilsete den gangen


 16. Esbotjej skriver: 25 juli, 2013

  # Kristine, Oslo
  Stämmer till 100%.


 17. Ulrika skriver: 26 juli, 2013

  Var det inte Diana som tog med sig sönerna till Disneyland och McDonald’s, medan Charles tog med dem till Sandringham för jakt i kunglig anda? Det är vad jag läst de senaste dagarna.


 18. Karin Stigsson skriver: 27 juli, 2013

  Var det någon man unnade träffa kärleken och få leva lycklig resten av sitt liv var det just Diana…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar