Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria: "Tack Ockelbo! Ni har gett mig det bästa ni har"

18 jan, 2018, 14:59 
Nästa vecka följer hon med Daniel på uppdrag.
Annons

Nu har det snart gått en månad sedan vi såg kronprinsessan Victoria sist. Den kraftiga förkylningen som hon drabbades av i helgen stoppade henne både från Folk och Försvar i Sälen och hela det viktiga statsbesöket från Island.

Men i nästa vecka ska hon vara tillbaka och på torsdag följer hon alltså med Daniel hem till Ockelbo när han ska spela invigningsmatch i den nya idrottshallen.

Senast de hälsade på hemma hos hans föräldrar Ewa och Olle var så sent som i mellandagarna – men det här blir det första officiella besök tillsammans sedan 2011.

Då tog hela Ockelbo emot när Daniel kom hem till byn och folkhavet bredde ut sig från statio­nen och ändå upp till centrum. 105 journalister från sex länder trängdes medan Victoria och Daniel åt köttfärslimpa i hans gamla skolmatsal…

– Det är underbart att vara hemma! sa Daniel.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och Victoria log och sa:

– Tack Ockelbo! Ni har gett mig det bästa ni har!

Se bilderna från det härliga succébesöket i vårt bildspel här:

Foto: IBL

Annons