Så ser det ut i drottning Elizabeths privata slottsdelar

Drottning Elizabeth.
Drottning Elizabeth har tillgång till flera magnifika och gigantiska slott. Men hur det egentligen ut i drottningens mer privata slottsdelar? Här är allt vi vet!
Annons

Drottning Elizabeth II och maken prins Philip har tillgång till nio vackra slott. Bland annat Windsor, skotska sommarslottet Balmoral och det officiella residenset Buckingham Palace.

John F. Kennedy, Winston Churchill och många fler har besökt de mer officiella rummen i de magnifika slotten, och tusentals turister vallfärdar varje år till slotten för att få en skymt av drottningens ägor. Men hur ser det egentligen ut i drottning Elizabeths privata slottsdelar? Vi vet!

Buckingham Palace

Buckingham Palace blev den brittiska monarkens officiella palats i och med drottning Viktorias trontillträde 1837. Här befinner sig ofta drottningen i veckorna när hon arbetar. Elizabeth har som bekant kontorstjänst varje dag, oavsett var hon befinner sig, och arbetsdagen börjar i hennes privata arbetsrum, the Regency Room, där hon läser morgontidningarna och går igenom posten.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:
Annons

Laddar nästa artikel…